Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας στις "Σύγχρονες δημιουργίες"-εικόνες!



Συνεχίζοντας την δυναμική της παρουσία στην τέχνη της Αργυροχρυσοχοΐας, η ΕΠΑΣ Στεμνίτσας του Δήμου Γορτυνίας, για άλλη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις  κατά την συμμετοχή της στην έκθεση "Σύγχρονες δημιουργίες". Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές της έχουν αποσπάσει με τις δημιουργίες τους, πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της σχολής, καθώς και εικόνες από την έκθεση.  Έξοχα δημιουργήματα, και εξαιρετική παρουσίαση!



 Δελτίο Τύπου
"Η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας παρουσίασε το έργο των μαθητών της στην πανελλήνια εμπορική έκθεση «Σύγχρονες δημιουργίες», στο ΜΕΚ Παιανίας ,από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου 2013. 
Η συμμετοχή της Σχολής δεν είχε βέβαια εμπορικό χαρακτήρα, ωστόσο η παρουσία της έτυχε θερμότατης υποδοχής από το κοινό της έκθεσης και οι μαθητές εισέπραξαν με χαρά πολλά και ενθουσιώδη  σχόλια για το έργο τους. 
Η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας θα ήθελε να εκφράσει για αυτό τις ευχαριστίες της προς τους καθηγητές και τους μαθητές για την εξαίρετη δουλειά τους αλλά και τη διοργανώτρια της έκθεσης, κ. Μαρία Παπαγεωργίου για την ευγενική παραχώρηση δωρεάν περιπτέρου στην έκθεση καθώς και για τη θετική ανταπόκριση της ως προς την εδραίωση της συνεργασίας αυτής".













































 
















4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες δημιουργίες!! Μπράβο στα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά, στους καθηγητές και στην διευθύντρια της σχολής γιατί έχουν όλοι τους ταλέντο, υψηλή αισθητική, θέληση και εργατικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή μου Μαρίνα καλησπέρα σου.
    Ένα μεγάλο και υπέροχο μπράβο σ΄αυτά τα νέα παιδιά για την αγάπη τους σ΄αυτήν την τέχνη και τις υπέροχες δημιουργίες τους.
    Την αγάπη μου σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Ντένη,
    Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και για την αγάπη σου! Νάσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή