Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Εκδηλώσεις Δήμου Γορτυνίας-13η Ανάβαση Δημητσάνας Ζυγοβιστίου

Πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Ιουλίου 2014, υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, η 13η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου, μια σημαντική διοργάνωση αγώνων αυτοκινήτου, πολύ αγαπημένη στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος υποδέχτηκε αθλητές και επισκέτες της διοργάνωσης με το ακόλουθο κείμενο που δημοσιεύθηκε στο διαφημιστικό φυλλάδιο του αγώνα:
"Ο Δήμος Γορτυνίας για μια ακόμα χρονιά θα φιλοξενήσει την δημοφιλή Ανάβαση η οποία έχει γίνει θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
13η Ανάβαση Δημητσάνας - Ζυγοβιστίου” μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, στην καρδιά της Πελοποννήσου. Οι φίλοι αγωνιζόμενοι με τις ομάδες τους αλλά και οι πολλοί επί τη ευκαιρία του δημοφιλούς αγώνα επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα όχι μόνο αγωνιστικό αλλά και εκδρομικό διήμερο ή ακόμα και για πολλούς τριήμερο, στην πανέμορφη περιοχή μας.
Αγαπημένος προορισμός όπως πάντα με όλα τα πολιτισμικά, ιστορικά, λαογραφικά στοιχεία και χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τον τόπο μας σε συνδυασμό με ένα απόλυτα καθαρό φυσικό περιβάλλον, λόγω του πλούσιου οξυγόνου από τα βουνά της Γορτυνίας, δημιουργεί πάντα στον επισκέπτη μια προσδοκία για την επόμενη χρονιά προτού καν πέσει η αγωνιστική αυλαία της τωρινής.
Ο Δήμος Γορτυνίας συνεχίζει να στηρίζει αυτό το θεσμό παρέχοντας, όπως πάντα, τη φιλοξενία των αγωνιζομένων και οργανώνοντας τη γαστρονομική συνεύρεση όλων των αθλητών, των ομάδων αλλά και φίλων που τους συνοδεύουν και των στελεχών της διοργάνωσης στην γραφική πλατεία Ζυγοβιστίου, το Σάββατο μετά τα δοκιμαστικά. Η τοπική κουζίνα με τα εκλεκτά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές αλλά και τα φημισμένα παραδοσιακά γλυκά είναι στη διάθεση όλων όσων μας επισκεφθούν.

26 & 27 Ιουλίου ο Δήμος μας θα βρεθεί και πάλι στο κέντρο της δημοσιότητας με την έμπρακτη στήριξη κάθε μορφής εκδήλωσης στην περιοχή μας και φροντίδας για την ευχάριστη διαμονή όλων των επισκεπτών.

Ευχόμαστε καλή διασκέδαση σε όλους σας! "



Περισσότερες φωτογραφίες 
και τ' αποτελέσματα του αγώνα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου