Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Ο Δήμος Γορτυνίας στο 7ο Φεστιβάλ Μελιού

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) συμμετείχαν στο «7ο Φεστιβάλ ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας», που πραγματοποιήθηκε στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με δικό τους περίπτερο για την προβολή και προώθηση του εξαιρετικού μελιού της Γορτυνίας στους φορείς της μελισσοκομίας καθώς και στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.

Τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκο Μπόλαρη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος.

Το φεστιβάλ περιλάμβανε έκθεση μελιού, προϊόντων μέλισσας, εργαλείων και μηχανημάτων μελισσοκομίας αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις όπως μελισσοκομικό συνέδριο, γαστρονομικές παρουσιάσεις, διαδραστικά παιχνίδια, κ.ά.

Η έκθεση σημείωσε μεγάλη επιτυχία αφού συμμετείχαν παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα με την συνεργασία δήμων και περιφερειών, ενώ ο χώρος κατακλύστηκε από πλήθος επισκεπτών καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου.




 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου