Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

"Οι κουλούρες τ’ Αγιωργιού" στα Τρόπαια Γορτυνίας

«Ημέρες Παράδοσης 2017- Οι κουλούρες τ’ Αγιωργιού» στα Τρόπαια Γορτυνίας
Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ),  με την συνεργασία εθελοντικής ομάδας γυναικών των Τροπαίων καθώς και άλλων τοπικών κοινοτήτων, σας καλούν στην εορταστική εκδήλωση «Οι κουλούρες τ’ Αγιωργιού» στα πλαίσια των «Ημερών Παράδοσης 2017» που έχουν προγραμματίσει.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, αμέσως μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου-πολιούχου των Τροπαίων, και περιλαμβάνει έκθεση με παραδοσιακά κεντητά  ψωμιά και κουλούρες, παραδοσιακά σπιτικά γλυκά και κεράσματα. Μαζί μας θα είναι οι καλλιτέχνες-μουσικοί Κώστας και Γιάννης Παυλόπουλος που θα παρουσιάσουν πρόγραμμα με ιστορίες και τραγούδια του Αγιώργη.

Καλούνται οι κυρίες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην εκδήλωση και να εκθέσουν τη δική τους κεντητή κουλούρα ή παραδοσιακό γλυκό να τηλεφωνήσουν στα γραφεία της ΔΗΚΕΓ, τηλ. 2797022700 ή να έρθουν κατευθείαν στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, πριν την εκδήλωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου