Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Γορτυνία- Το χιονισμένο βουνό "Αρτοζήνος" δείχνει ότι αγγίζει τον ουρανό! Λήψη από Λαγκάδια Γορτυνίας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα Γορτυνίας

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στο χωριό Λυσσαρέα Γορτυνίας, έγιναν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της Γορτυνίας από εθελοντική ομάδα ιατρών πολλών ειδικοτήτων.
Αυτή η κοινωνική δράση πραγματοποιήθηκε  με την συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΓ),  της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου, του Κέντρου Ημέρας «Αμάλθεια» Τρίπολης, του Συλλόγου Λυσσαρεωτών και την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Πολλοί κάτοικοι από τα γύρω χωριά, ειδικά οι ηλικιωμένοι, προσήλθαν στο χώρο των εξετάσεων, είτε με δικά τους μέσα είτε με τα λεωφορεία που είχαν δρομολογηθεί από τον Δήμο Γορυνίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 
Την ιατρική ομάδα αποτελούσαν:
Τούντας   Νικόλαος,  Παθολόγος- Διαβητολόγος
Μπουρνάς Απόστολος, Καρδιολόγος
Μητρόπουλος Παναγιώτης, Καρδιολόγος
Κοντογιάννης Σοφοκλής,  Παθολόγος
Τρουπής Θεόδωρος, Χειρουργός
Βλάσης Κωνσταντίνος, Ορθοπεδικός
Τατούλη Ιωάννα, Παθολόγος
Παρασκευόπουλος Κώστας, Πνευμονολόγος
Μάντι Αντώνης, Γενικός Γιατρός
Βακράκου Εύη, Νευρολόγος
Κορωνάκη-Παπαντωνίου Κλειώ, Παιδίατρος
Παπαντωνίου Παναγιώτης, Γαστρεντερολόγος
Δρούλιας Ανδρέας, φοιτητής ιατρικής
Κουτσανδρέας Ιωάννης, Ψυχίατρος
Κωνσταντίνου  Κωνσταντίνα, Ψυχολόγος
Καλαμπόγια  Κατερίνα, Κοινωνική Λειτουργός
Μπαχούμη Θεώνη, Νοσηλεύτρια
Μπάρκα Ιωάννα, Ειδική Αγωγή
Ανούση Σοφία, γραμματεία

Στο Πνευματικό Κέντρο Λυσσαρέας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι ιατρικές εξετάσεις, έδωσε το παρόν στηρίζοντας  την εκδήλωση ο βουλευτής  Αρκαδίας, γιατρός ορθοπεδικός κ. Κώστας Βλάσης.   Από τον Δήμο Γορτυνίας παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Ηραίας κ. Διονύσιος Παρασκευόπουλος και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ) κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου.
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος έστειλε χαιρετισμούς μαζί με  τις ευχαριστίες του στην ομάδα των γιατρών, ενώ βρισκόταν σε  εκδήλωση της ΚΕΔΕ.
Επίσης την δράση στήριξε με την παρουσία της η Αντιπρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της  Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών και πολιτευτής κ. Εύη Τατούλη.
Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση(ΔΗΚΕΓ),  εκφράζουν πολλές ευχαριστίες στους γιατρούς, στους ψυχολόγους και στους νοσηλευτές, καθώς και σ’ όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για την επιτυχία του προγράμματος. 

  


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου