Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Καλό μήνα νάχουμε! Ο τζίτζικας-τραγουδιστής έπιασε δουλειά!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Πραγματοποιήθηκε το Τρίαθλο Λίμνης Λάδωνα 2017

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 5η χρονιά στην Λίμνη του Λάδωνα, παρά τον πολύ ζεστό καιρό, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, το τρίαθλο (κολύμβηση, ποδήλατο, τρέξιμο) με την ονομασία «Sprint Τρίαθλο Λάδωνα 2017», που διοργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με την συνεργασία της Mountain-Sports.


Ο αγώνας περιλάμβανε 750 μέτρα κολύμπι στην λίμνη, αμέσως μετά 20 χιλιόμετρα ποδηλασία επί ασφάλτου και στο τέλος 5 χιλιόμετρα τρέξιμο επί ασφάλτου χωρίς διάλειμμα χρόνου μεταξύ των αθλημάτων.
Οι εμπειρότεροι αθλητές και αθλήτριες του αγωνίσματος από πολλά μέρη της Ελλάδας, αλλά και ξένοι, συμμετείχαν στο«Sprint Τρίαθλο Λάδωνα 2017», και έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από τη φυσική ομορφιά της περιοχής όσο και από την άρτια και ασφαλή διοργάνωση του αγώνα, που σημειωτέον συνέβαλε τα μέγιστα η συνδρομή της Αστυνομίας με την απόφαση διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα του παραλίμνιου δρόμου που διεξαγόταν η αγωνιστική διαδικασία.Στο τέλος του αγώνα έγινε απονομή των επάθλων και των αναμνηστικών μεταλλίων στους αθλητές που συμμετείχαν στο τρίαθλο.
Παρόντες στην διεξαγωγή του αγώνα και στις απονομές ήταν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κλείτορος κ. Καλλίμαχος Πυρπυρής, ο αντιδήμαρχος Βυτίνας κ. Παναγιώτης Καραντώνης, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου και ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Πουρναριάς κ. Μαρίνος Ρουμελιώτης.
Ο Δήμος Γορτυνίας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του Τριάθλου Λίμνης Λάδωνα(Α.Τ. Τροπαίων, μέσα επικοινωνίας, εθελοντές, κ.ά).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου