Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Ο Δήμος Γορτυνίας συμμετείχε στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση 2018»



Ο Δήμος Γορτυνίας συμμετείχε στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση 2018», που  πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως 13 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην οποία έδωσαν το παρόν Περιφέρειες, Δήμοι, παραγωγοί και άλλοι φορείς απ’ όλη την Ελλάδα. Την συμμετοχή και την οργάνωση του περιπτέρου επιμελήθηκε  η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) με στόχο την προβολή και προώθηση των τοπικών προιόντων, του πολιτισμού και του τουρισμού της Γορτυνίας στους επισκέπτες της έκθεσης. 
Στο περίπτερο έλαβαν μέρος παραγωγοί της Γορτυνίας που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους κατόπιν ανακοίνωσης-πρόσκλησης που είχε προηγηθεί, διαθέτοντας προϊόντα όπως μέλι και προιόντα μελιού, αρωματικά φυτά και βότανα.
Στην παραδοσιακή γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» με τη γαστρονομία, γνωστοί σεφ παρουσίαζαν και κερνούσαν το κοινό τοπικές γεύσεις απ’ όλη την Ελλάδα.
Ο Δήμος Γορτυνίας συμμετείχε και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της έκθεσης παρουσιάζοντας δικό του πρόγραμμα σε εκθέτες και επισκέπτες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από τον γορτύνιο μουσικό και ερευνητή Κώστα Παυλόπουλο με την ορχήστρα του και το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου «Οι Προσέληνοι».
Επίσης, οι εκπρόσωποι του Δήμου Γορτυνίας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους επισκέπτες για τα πλεονεκτήματα της Γορτυνίας και να διαθέσουν διαφημιστικό υλικό.





























 


















 Η εκδήλωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση 2018" το βράδυ του Σαββάτου 12/5/2018
Γιώργος Δαλιάνης, Διαμαντής Ρουμελιώτης, Σταυρούλα Δαλιάνη και το συγκρότημα τους.







 Η μουσική εκδήλωση του Δήμου Γορτυνίας στα πλαίσια της έκθεσης "Ελλάδος Γεύση" που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 13/5/2018.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από τον γορτύνιο μουσικό και ερευνητή Κώστα Παυλόπουλο με την ορχήστρα του που, αφού περιηγήθηκαν στους διαδρόμους της έκθεσης τραγουδώντας και παίζοντας παραδοσιακή μουσική από την Γορτυνία και την Αρκαδία γενικότερα, συνέχισαν στην αίθουσα εκδηλώσεων την παράσταση μαζί με το χορευτικό συγκρότημα των Αρκάδων Ιλίου.















































Γλέντι στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου















 













 



 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου