Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Τουρνουά Μπάσκετ 2018 Δ.Ε. Κοντοβάζαινας Γορτυνίας-αποτελέσματα

Εκπληκτική εικόνα όπως την κατέγραψε ο φακός του βραβευμένου φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου από την βραδιά του τελικού αγώνα μεταξύ Βιδιακίου-Καρδαριτσίου (17-8-2018) της διοργάνωσης "15ο Τουρνουά Μπάσκετ Δ.Ε.Κοντοβάζαινας 2018"' του Δήμου Γορτυνίας


Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων διοργάνωσαν το τριήμερο 14-16 Αυγούστου 2018, το «15ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2018» στην Δημοτική Ενότητα Κοντοβάζαινας, με την συνεργασία των τοπικών και πολιτιστικών φορέων.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στα Γήπεδα Κοντοβάζαινας και Βελημαχίου, ενώ έλαβαν μέρος 8 ομάδες από τα χωριά Κοντοβάζαινα, Βιδιάκι, Καρδαρίτσι, Βελημάχι, Βούτση, Σούδελη-Απόσκια, Μοναστηράκι, Πελέκι.
Οι Διαιτητές των αγώνων ήταν από την τοπική επιτροπή Πάτρας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι προημιτελικοί έγιναν στις 14 Αυγούστου 2018 στα γήπεδα Βελημαχίου και Κοντοβάζαινας και οι ημιτελικοί έγιναν στις 15 Αυγούστου 2018 στο γήπεδο Κοντοβάζαινας.
Ο τελικός μεταξύ των ομάδων Βιδιακίου και Καρδαριτσίου δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί, εξ’ αιτίας των ξαφνικών βροχοπτώσεων, στις 16 Αυγούστου 2018 που ήταν προγραμματισμένος και αναβλήθηκε για την Παρασκευή 17 Αυγούστου στο γήπεδο Βελημαχίου.
Νικήτρια ομάδα του «15ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2018» Δ.Ε. Κοντοβάζαινας αναδείχθηκε η ομάδα του Βιδιακίου.
Ακολούθησε η τελετή της απονομής των επάθλων.
(Οι φωτογραφίες είναι του φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου)

 


































 















 




























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου