Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Εικόνες από το Ορεινό Τρίαθλο στην Λίμνη του Λάδωνα

Με ζέστη αλλά και δροσερό αεράκι πραγματοποιήθηκε για 4η χρονιά στην Λίμνη του Λάδωνα, την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016, το ορεινό τρίαθλο (κολύμβηση, ποδήλατο, τρέξιμο) με την ονομασία «X-event Τρίαθλο Λάδωνα 2016», που διοργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με την συνεργασία της εταιρείας Mountain-Sports.
Ο αγώνας περιλάμβανε 750 μέτρα κολύμπι στην λίμνη, αμέσως μετά 20 χιλιόμετρα ποδηλασία επί ασφάλτου και στο τέλος 5 χιλιόμετρα τρέξιμο επί ασφάλτου χωρίς διάλειμμα χρόνου μεταξύ των αθλημάτων.
Αθλητές και αθλήτριες απ’ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στην διοργάνωση αγωνιζόμενοι είτε ατομικά είτε σε ομάδα των δυο ή τριών ατόμων με την μορφή σκυταλοδρομίας.
Στο τέλος του αγώνα έγινε απονομή των επάθλων και των αναμνηστικών μεταλλίων στους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα.



Παρόντες στην διεξαγωγή του αγώνα και στις απονομές ήταν ο αντιδήμαρχος Κλείτορος κ. Καλλίμαχος Πυρπυρής, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βάχλιας κ. Ευάγγελος Νικολετόπουλος.
Ο Δήμος Γορτυνίας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του ορεινού τριάθλου (Α.Τ. Τροπαίων, ομάδα ΕΕΣ Τρίπολης, μέσα επικοινωνίας, εθελοντές, κ.ά).

 


























 

 














 














 








 





















2 σχόλια: