Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο Δήμος Γορτυνίας στο «1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου» από 26/6 έως 2/7/2017


Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στο «1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου» που έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του στο Λιμάνι του Ναυπλίου(πλατεία Αριστοτέλη Ωνάση) και θα διαρκέσει έως τις 2 Ιουλίου 2017.

Το «1ο Φεστιβάλ Ναυπλίου» συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων και η «Πύλη Πελοποννησιακού Πολιτισμού», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προβάλλονται οι τομείς του Πολιτισμού, του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και Οινογνωσίας. 

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα λειτουργήσει έκθεση πελοποννησιακών προιόντων, θα γίνουν γαστρονομικές παρουσιάσεις, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις με καλλιτεχνικά δρώμενα, μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα. 

Ο Δήμος Γορτυνίας θα βρίσκεται στην έκθεση με δικό του περίπτερο από την Δευτέρα 26 Ιουνίου έως την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, για την προβολή και προώθηση του τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας της Γορτυνίας. Ώρες λειτουργίας: 17:30  έως 23:30 

Καλούνται οι παραγωγοί καθώς και οι φορείς του πολιτισμού και του τουρισμού της Γορτυνίας που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την παραγωγή τους και να συμβάλλουν στην προβολή των πλεονεκτημάτων της, να δώσουν στα γραφεία του Δήμου διαφημιστικό υλικό (φυλλάδια, κάρτες ή δείγματα προϊόντων για διαφημιστικούς λόγους) προκειμένου να τοποθετηθεί στο περίπτερο.
Οι ενδιαφερόμενοι ας επικοινωνήσουν  με τα Γραφεία Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, τηλ. 2797022700, έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου