Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Σέρβου Γορτυνίας- Πηγή Σουληνάρι.Ο βαρύς χειμώνας με χιόνια και πολλές βροχές έφερε παντού νερά.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και η Γιορτή Ρίγανης στον Κοκκορά Γορτυνίας

Δελτίο Τύπου
Πραγματοποιήθηκε για 12η χρονιά, το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων-Γιορτή Ρίγανης στο χωριό Κοκκοράς Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας, με την συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) και του Συλλόγου Κοκκοραίων «Ο Προφήτης Ηλίας».
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γεώργιος Παπαηλιού, ο Αντιδήμαρχος Ηραίας κ. Διονύσιος Παρασκευόπουλος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, οι αντιδήμαρχοι κ. Κώστας Κανελόπουλος, κ. Καλλίμαχος Πυρπυρής, ο εκπρόσωπος της Τ.Κ. Κοκκορά κ. Ιωάννης Αντωνακόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι άλλων Τοπικών Κοινοτήτων της Γορτυνίας, εκπρόσωποι συλλόγων και κάτοικοι της περιοχής.

 
Η εκδήλωση περιλάμβανε αγιασμό από τον εφημέριο π. Γεώργιο Τσίτουρα, έκθεση αγροτικών προϊόντων(ελαιόλαδο, ρίγανη, μέλι, αρωματικά, κρασί, παραδοσιακά ζυμαρικά, κ.ά), και ενημέρωση για διάφορα αγροτικά θέματα με κυρίαρχο την βιολογική καλλιέργεια και την πιστοποίηση ελιάς. Μίλησαν ο εκπρόσωπος του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου κ. Γιάννης Πετράκης, ο Περιφερειακός Δ/ντης Πελοποννήσου ΔΗΩ κ. Σπύρος Ζαχαρόπουλος, ο παραγωγός βιολογικού ελαιολάδου κ. Κώστας  Μαθιόπουλος και ο κ. Κώστας Αλβενιώτης ελαιοπαραγωγός-ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου.
Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα του Κώστα Πετρή. 

 


 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου