Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Εικόνες από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Σέρβου Γορτυνίας


Εικόνες από την παρουσίαση πολεμικών τεχνών που έκανε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ¨Αετοί Γορτυνίας"το βράδυ της Πέμπτης 10-8-2017 στο χωριό Σέρβου Γορτυνίας, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή του συλλόγου κ. Δημήτρη Κανελόπουλου.
Μπράβο σε όλους!
Ήταν μια ευχάριστη βραδιά!


















































Εικόνες από τις «Καλλιτεχνικές Δημιουργίες» μικρών και μεγάλων που έγιναν το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού Σέρβου Γορτυνίας.
Η δασκάλα καλλιτεχνικών κ. Ελένη Σχίζα, έδειξε δωρεάν και δημιούργησε μαζί με τα παιδιά και τους μεγάλους καλλιτεχνικές κατασκευές, όπως χαλκογραφίες, ζωγραφική σε γυαλί, κηροκλωστές, διάφορες κατασκευές με φυσικά ή απλά καθημερινά υλικά κ.λ.π.
Τα υλικά κατασκευών(φύλλα χαλκού, χρώματα ζωγραφικής, κόλες, κλωστές, μικροεργαλεία, κ.ά) ήταν προσφορά του Δήμου Γορτυνίας.






























Εικόνες από την παράσταση του Ελληνικού Λαϊκού Θεάτρου Σκιών του Παναγιώτη Δεληγιάννη που παίχτηκε στου Σέρβου Γορτυνίας το βράδυ της Πέμπτης 17 Αυγούστου 2017, μια εκδήλωση του Δήμου Γορτυνίας και της ΔΗΚΕΓ, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

















Βεβαίως έγινε ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του λοχαγού Δημητρίου Θ.Τρουπή που θ' ακολουθήσουν ειδικά άρθρα για τις δύο αυτές εκδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου