Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ευχαριστήριο μήνυμα

Στις επαναληπτικές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2010 ο λαός της Γορτυνίας εκφράστηκε ψηφίζοντας και αποφάσισε οτι πρώτος δήμαρχος του νέου, «Καλλικρατικού» δήμου Γορτυνίας θα είναι ο Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος. Η επιλογή του είναι η καλύτερη και θα τον δικαιώσει.

Από βάθους καρδιάς εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τους πατριώτες Γορτύνιους που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν τη δυνατότητα να εργαστώ για το δήμο Γορτυνίας ως δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Γιάννη Σπ. Γιαννόπουλου μαζί με τα άλλα μέλη του νεοεκλεγέντος Δημοτικού Συμβουλίου. Το γεγονός αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα και συγχρόνως μεγάλη ευθύνη. Με βαθιά συνείδηση, με συναίσθηση υψηλής ευθύνης, με ιδιαίτερο ζήλο και πολύ αγάπη θα ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Πολλά «ευχαριστώ».

4 σχόλια:

  1. Κίτα το παρελθόν γιά να προβλέψεις το μέλλον! Το παρελθόν σου ηεργατικότητά σου το ήθος σου είναι η εγγύηση της επιτυχίας! Διάβηκες πρώτη ολόκληρο το φαράγγι της γκούρας απο τις εκβολές του τουθόα ΄μέχρι εσεί ψηλά στις κορυφές του Αρτοζίνου και δεν σκόνταψες!.. Τώρα στο ίσιωμα;..Προχώρα...[ισβ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαβο σου και μπράβο στο λαό της Γορτυνίας,που σε στήριξε!Αξίζεις να σε ακολουθήσουμε για τη Γορτυνία που μας αξίζει!!! ΕΥΓΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή