Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

3-5 Ιουνίου-Ο Δήμος Γορτυνίας σε έκθεση στο ΜΕΤΡΟ Συντάγματος




Ο Δήμος Γορτυνίας θα λάβει μέρος στην «4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης» που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Σύνταγμα στις 3, 4 και 5 Ιουνίου 2013 με εκθέματα που αφορούν τον τουρισμό, τα παραδοσιακά προϊόντα, το πολιτισμό και τις τοπικές παραδόσεις.

Στην έκθεση θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Διαδικτυακού Ταξιδιωτικού Οδηγού του Δήμου Γορτυνίας, στην Διαδικτυακή Πύλη (portal) www.discovergortynia.gr. Οποιοι θέλουν να βοηθήσουν εθελοντικά στην καλύτερη λειτουργία του περιπτέρου του Δήμου Γορτυνίας με την παρουσία τους στην παραπάνω έκθεση, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Δήμου.

Kαλούνται οι παραγωγοί τοπικών προϊόντων, οι επαγγελματίες του τουρισμού (ξενοδόχοι, εστιάτορες, έμποροι παραδοσιακών προϊόντων, κ.λ.π.), οι πολιτιστικοί φορείς και κάθε άλλος επαγγελματίας ή φορέας που έχει συναφή δραστηριότητα στην Γορτυνία, να δηλώσουν συμμετοχή και να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία προβολής της οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας της Γορτυνίας στην πρωτεύουσα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα του Δήμου:
2795360330 και 2795360313.

2 σχόλια: