Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Βαλσαμόχορτο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

2η Εαρινή Σύναξη Αργυροχρυσοχόων 2014 στην Στεμνίτσα ΓορτυνίαςΔελτίο Τύπου
Μετά την επιτυχημένη αρχή της 1ης Εαρινής Σύναξης 2013, η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας και η Στέγη Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας, υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, διοργανώνουν τη 2η Εαρινή Σύναξη Αργυροχρυσοχόων, από τις 2 έως τις 11 Μαΐου 2014, στη Στεμνίτσα Αρκαδίας. Περιλαμβάνει εξειδικευμένα σεμινάρια από επαγγελματίες του χώρου προς μαθητές, αποφοίτους και εκπαιδευτικούς Σχολών Αργυροχρυσοχοΐας. 

 
Σε μια εποχή που η μαθητεία –μέσω της αγοράς εργασίας- δίπλα σε παλιούς αριστοτέχνες μαστόρους, αλλά και σε νέους εξειδικευμένους αργυροχρυσοχόους γίνεται όλο και πιο δύσκολη, η Εαρινή Σύναξη Αργυροχρυσοχόων επιχειρεί να μεταδώσει τη γνώση χωρίς «κρυφά» σημεία, να φέρει σε επαφή τη νέα γενιά αργυροχρυσοχόων με την παλαιότερη και, εν τέλει, να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για μια νέα ελληνική αργυροχρυσοχοΐα, όπου η σύγχρονη αντίληψη του design θα συνδυάζεται με την αρτιότητα παλαιών τεχνικών.
Η διοργάνωση εκφράζει, με την ευκαιρία αυτή, θερμές ευχαριστίες προς όλους τους συμμετέχοντες δασκάλους που με την αφιλοκερδή τους συμμετοχή στηρίζουν το παραπάνω όραμα.
 Πληροφορίες (περιεχόμενο, πρόγραμμα κτλ): http://epas-stemn.ark.sch.gr/index.php/2012-02-09-12-09-27/103-2earini
Σχετικοί Σύνδεσμοι:
- Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας: http://epas-stemn.ark.sch.gr/  
- Στέγη Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας: https://www.facebook.com/stegi.stemnitsas
- Αποτελέσματα της 1ης Εαρινής Σύναξης Αργυροχρυσοχόων 2013: http://epas-stemn.ark.sch.gr/index.php/2013-05-15-21-48-55


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου