Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Βαλσαμόχορτο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Στιγμιότυπα από το 5ο Φεστιβάλ "ΜΑΝΑ ΓΗ" στην Γορτυνία

Εικόνες από το 5ο Φεστιβάλ ΜΑΝΑ ΓΗ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8/8/2015, στο ξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα του χωριού Παλούμπα Γορτυνίας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Γορτυνίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση(ΔΗΚΕΓ) και τον Φυσιολατρικό Ορειβατικό Όμιλο "Η ΓΚΟΥΡΑ". 
 Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Ηραίας κ. Παναγιώτης Μητρόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, τα μέλη Δ.Σ. του Ομίλου "Η ΓΚΟΥΡΑ" με την αντιπρόεδρο κ. Ελένη Θανοπούλου καθώς και πολύς κόσμος από πολλά χωριά της Γορτυνίας που δεν πτοήθηκε από την απογευματινή βροχή.
Η εκδήλωση περιλάμβανε έκθεση παραδοσιακών υφαντών, παραδοσιακά κεράσματα με την επιμέλεια της κ. Νούλης Μητροπούλου και στην συνέχεια μουσική συναυλία με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από τον Παναγιώτη Λάλεζα και τους πολύ αξιόλογους μουσικούς: Μαριάνθη Λιουδάκη- τραγούδι, Θοδωρής Τασούλας- κλαρίνο, Ιορδάνης Κουζινόπουλος- λαούτο, Δημήτρης Κατσούλης-βιολί, Λάζαρος Ακριβόπουλος- κρουστά.
Η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν ανέβηκε ΄στην σκηνή ο Γορτύνιος παλιός κλαρινίστας Παναγιώτης Λιακόπουλος-Μαυρέλιας από το διπλανό χωριό Σαρακίνι που μαζί με τον Παναγιώτη Λάλεζα και τους άλλους μουσικούς χάρισαν στους θεατές υπέροχα τραγούδια.
Στην εκδήλωση τραγούδησε και η δεύτερη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού στα Λαγκάδια, Ευγενία Κιντή από τα Τρόπαια.


Βίντεο από την εκδήλωση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου