Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο Αγιασμός των Υδάτων στην Λίμνη του Λάδωνα



Εικόνες από τον Αγιασμό των υδάτων που έγινε σήμερα, ημέρα των Θεοφανείων, στο Φράγμα της τεχνητής λίμνης του Λάδωνα με την συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας και της ΔΕΗ.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Κανάκης και οι ιερείς: π. Ιωάννης Κούλης, π. Χρήστος Γούτσος και π. Νεκτάριος Πέττας.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Γ. Παπαηλιού, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γ. Γιαννόπουλος, ο διευθυντής Υδροηλεκτρικής Παραγωγής ΔΕΗ ΑΕ κ. Ι. Αργυράκης, ο διευθυντής της ΔΕΗ Λάδωνα κ. Ι. Σταθάς, ο Περιφ. Σύμβ. κ. Γ. Ρουμελιώτης, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Δ.Σταματόπουλος, ο κ. Σ. Παπαδημητρίου εκπρόσωπος τύπου Δ.Τρίπολης, η πολιτευτής κ. Ε. Τατούλη, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, ο δημ. σύμβουλος κ. Γ. Ξυνής, ο πρ. πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Π. Ζούνης, ο διοικητής του Α.Τ. Τροπαίων κ. Παναγόπουλος, ο κ. Κ. Καλύβας εφημερίδα Γορτυνία, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι τοπικών ΜΜΕ, εκπρόσωποι συλλόγων, εργαζόμενοι της ΔΕΗ και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.



Ο γλυκός και ήπιος καιρός έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους ν’ ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος 2016, να συζητήσουν και να απολαύσουν τα κεράσματα από τον μπουφέ που είχε στηθεί με την φροντίδα των υπευθύνων της ΔΕΗ.































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου