Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Κοκκινοράχη Γορτυνίας- Μανιτάρι στη βάση γέρικης ελιάς. Ομορφιά, φινέτσα, δυναμικό ύφος, γεωμετρία και συμμετρία! Θαυμάστε, αλλά.........μην αγγίζετε!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Με επιτυχία οι παραστάσεις κουκλοθέατρου στην Γορτυνία

Δελτίο Τύπου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου που οργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με την συνεργασία της κυρίας Βασιλικής Μουργελά, συγγραφέως παιδικών βιβλίων.
Συγκεκριμένα η κυρία Μουργελά, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016, έδωσε έξι (6) παραστάσεις κουκλοθέατρου βασισμένες στο ομώνυμο βιβλίο της «Ο Φίλος μου ο Σπουργίτης», σε ισάριθμα χωριά  του Δήμου Γορτυνίας (Κοντοβάζαινα, Τρόπαια, Λαγκάδια, Δημητσάνα, Βαλτεσινίκο, Βυτίνα) τις οποίες παρακολούθησαν οι μικροί κάτοικοι της Γορτυνίας.
Το  θέμα του έργου «Ο Φίλος μου ο Σπουργίτης» είναι η Φιλία και η Αλληλεγγύη και το πρόγραμμα περιλάμβανε παράσταση κουκλοθέατρου με χειροποίητες κούκλες, ενεργή συμμετοχή των παιδιών, δραστηριότητες και παιχνίδια.
Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην κυρία Β. Μουργελά που μέσα σ’ ένα διήμερο περιηγήθηκε την Γορτυνία και έδωσε χαρά στα παιδιά με τις παραστάσεις της. Συγχαρητήρια στους γονείς και στα παιδιά που αναταποκρίθηκαν  στην πρόσκληση.   
 


 

 


 
 
2 σχόλια: