Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Γεν. Συνέλευση και Κοπή της Βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Κοκκινοραχιτών

 αναδημοσίευση από www.kokkinorachi.gr
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ιλίου  «Μελίνα Μερκούρη» η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η  Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Απανταχού Κοκκινοραχιτών  Γορτυνίας "Τα Εισόδια της Θεοτόκου".
Η εκδήλωση άρχισε με την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση κατά την οποία ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  Διαμαντόπουλος Γεώργιος έκανε τον Διοικητικό απολογισμό και  λεπτομερή αναφορά στα οικονομικά του Συλλόγου. Στην ομιλία του τόνισε την μεγάλη  προσπάθεια που καταβάλλεται από όλα τα μέλη του Δ.Σ για την ύπαρξη και λειτουργία του Συλλόγου, με πενιχρά οικονομικά μέσα που έχει στην διάθεσή του αλλά με  διάθεση για εργασία και προσφορά. Αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε το προηγούμενο  έτος  το Δ.Σ  τόσο στην Αθήνα όσο και στο χωριό, τονίζοντας την μεγάλη συμμετοχή των μελών και την συμβολή τους στην επιτυχία τους. Μόνο με την συμμετοχή επισήμανε μπορεί να εξασφαλιστεί η συνεκτικότητα και η συνέχεια του Συλλόγου μας. Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός ψηφίστηκε ομόφωνα από την Συνέλευση  η οποία στην συνέχεια ασχολήθηκε με την τροποποίηση του καταστατικού καθώς κρίθηκε αναγκαίος ο  εκσυγχρονισμός και η ευελιξία κάποιων άρθρων. Στην  συζήτηση  ακούστηκαν  προτάσεις και συμφωνήθηκαν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν εξουσιοδοτώντας το ΔΣ να προβεί στις ενέργειες αυτές  ώστε η επόμενη Γ.Σ  να συνεδριάσει με το νέο καταστατικό. 


Στην συνέχεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι νέοι φοιτητές που εισήχθησαν  στις Ανώτατες Σχολές  (Τσάφου Ιωάννα  Μαθηματικό Πάτρας  και  Διαμαντόπουλος  Κ.  Γεώργιος  ΤΕΙ Κοζάνης) στους οποίους εκτός από το βραβείο δόθηκαν μια εικόνα και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.
Ακολούθησε  η κοπή της Βασιλόπιτας από τον γηραιότερο της εκδήλωσής μας  κο Χρονόπουλο Κων/νο, τιμώντας την παρουσία  και την συμμετοχή του  ως παράδειγμα  για τα νεότερα μέλη του Συλλόγου μας.  Τυχερή της της βραδιάς - δώρο επιταγή αξίας 50€από πολυκατάστημα- στην οποία  έτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας  ήταν η Νικολοπούλου Γιώτα. Της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή.
Το Δ.Σ είχε φροντίσει για την ύπαρξη μπουφέ  με σπιτικά φαγητά  και γλυκά που ετοίμασαν και πρόσφεραν οι γυναίκες του συλλόγου, κρασί και αναψυκτικά. Την εκδήλωσή μας ομόρφυνε το νεανικό συγκρότημα  παραδοσιακής μουσικής  του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου.
Μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, η συμπατριώτισσά μας Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της  ΔΗΚΕΓ του Δήμου Γορτυνίας  κα Μαρίνα Διαμαντοπούλου – Τρουπή ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου κ. Γιάννης Βέργος, καθώς και ο πατριώτης μας Γιώργος Χρονόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος Μεταμόρφωσης και η γραμματέας του Συλλόγου Σαρακιναίων Γορτυνίας κ. Νούλη  Μητροπούλου
Το Δ.Σ ευχαριστεί τον Δήμο ΙΛΙΟΥ για την παραχώρηση του Πολιτιστικού,  τον Αντιδήμαρχο ΙΛΙΟΥ  κο Βασιλόπουλο Δημήτριο, όλους όσους εργάστηκαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση  μας,  τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους τις κοπέλες του συγκροτήματος και εύχεται καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία
Και του χρόνου.!!


 

























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου