Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Τηλεοπτικά γυρίσματα στη Γορτυνία

Πριν λίγες μέρες, δυο εκπομπές επέλεξαν τη Γορτυνία για να κάνουν τηλεοπτικά γυρίσματα με θέμα την ιστορία, τον πολιτισμό, τα αξιοθέατα και τον τουρισμό του τόπου μας.
Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ) καθώς και επαγγελματίες της περιοχής στήριξαν τα γυρίσματα. 





ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΠΟ ΤΟΠΟ ....ΣΕ ΤΟΠΟ" 
Το διήμερο 3 και 4 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής "Από τόπο...σε τόπο" του καναλιού της Βουλής με επιμέλεια και παρουσίαση του Χρήστου Μυλωνά
Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2018, στη Δημητσάνα, έδρα του Δήμου Γορτυνίας έγινε εκδήλωση με παραδοσιακή μουσική όπου τραγούδησαν η Νάντια Καραγιάννη και ο Χρήστος Μυλωνάς συνοδευόμενοι από παραδοσιακή ορχήστρα αξιόλογων μουσικών υπό την διεύθυνση του Βασίλη Οικονόμου. Χόρεψαν και τραγούδησαν η Χορωδία του Μουσείου Υδροκίνησης του ΠΙΟΠ, η Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Αγροτουριστικού Συλλόγου Γυναικών Δημητσάνας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυτίνας "Κων/νος Παπαρρηγόπουλος". Η πραγματοποίηση της εκπομπής έγινε με την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και της ΔΗΚΕΓ. Βοήθησαν επίσης το Μουσείο Υδροκίνησης και επαγγελματίες.
Η εκπομπή θα προβληθεί στο κανάλι της Βουλής το μεσημέρι της Κυριακής 25 Μαρτίου 2018, ώρα 12.00.



 





 





























ΕΚΠΟΜΠΗ "Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"
Ακολουθούν εικόνες από τα τηλεοπτικά γυρίσματα της επιτυχημένης εκπομπής "Η Μηχανή του Χρόνου" του Χρήστου Βασιλόπουλου που έγιναν στη Δημητσάνα(Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης-Κεφαλάρι Αη Γιάννη) και ήταν αφιερωμένη στο Γέρο του Μωριά, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας και την συμμετοχή αρκετών εθελοντών. Μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν καθ' οιονδήποτε τρόπο.






 











































2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τους Γορτυνιους. Η εκπομπή του Μυλωνά ήταν υπέροχη. Γνωρίζουμε ποτέ θα δούμε και την εκπομπή της μηχανής του χρόνου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ" θα προβληθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018, ώρα 9.00 το βράδυ στο κανάλι COSMOTE HISTORY TV-το πρώτο επεισόδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή