Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Κλείσαμε μια δεκαετία στο διαδίκτυο!


Σήμερα έχουμε γενέθλια!!
Στις 21 Απριλίου 2010 γεννήθηκε αυτό το ιστολόγιο και, κάνοντας ένα όμορφο ταξίδι στο διαδίκτυο, συμπλήρωσε σήμερα τα δέκα χρόνια. Όταν ξεκινούσε αυτή η διαδρομή, ομολογουμένως δεν γνώριζα που θα φτάσει. Σκοπός μου ήταν να προβάλλω τα θέματα που με ευχαριστούν με επίκεντρο την φύση της πατρίδας μας και τον πολιτισμό της. Η εξέλιξη της τεχνολογίας, μας έδωσε τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο επίτευγμα, το διαδίκτυο, που αποτελεί το εργαλείο της επικοινωνίας και της άμεσης πληροφόρησης των πολιτών όλου του κόσμου. Φτάνει μόνο να χρησιμοποιείται σωστά και για καλούς σκοπούς.
Στην δεκάχρονη πορεία του ιστολογίου και μέσα πλέον στην δαιδαλώδη δικτύωση αυτού του χώρου, βρήκα φίλους, ομόψυχους συνταξιδευτές, με τις ίδιες ανησυχίες, ερασιτέχνες της δημιουργίας πνευματικής και πολιτιστικής, ευαίσθητους σε ωραία και ανώτερα πράγματα. Αγωγή ψυχής και τροφή πνευματική αποτελεί όλη τούτη η προσπάθεια.

Αισθάνομαι την ανάγκη να υπενθυμίσω ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των αναρτήσεων του ιστολογίου προέρχεται από προσωπική μου συγγραφή, τα δε υπόλοιπα αποτελούν αναδημοσιεύσεις απ’ άλλα ιστολόγια ή ενδιαφέροντα βίντεο από το you tube, πάντοτε μέσα στο κεντρικό πνεύμα και ιδεολογία του παρόντος. 


Σας ευχαριστώ ολόψυχα!
Μαρίνα Διαμαντοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου