Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Το Φαράγγι της Γκούρας στο περιοδικό "ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ"

Το περιοδικό «ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ» που εκδίδει ο   Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών & Οικολόγων(ΣΑΟΟ) στο τεύχος 24ο-Β΄ εξάμηνο 2010 δημοσιεύει άρθρο-πρόταση για την περιηγητική αξιοποίηση του Φαραγγιού της Γκούρας, στο Δήμο Γορτυνίας που υπογράφουν οι: Θανάσης Χωματάς και Βούλα Καλαμούτσου.
Είχαν προηγηθεί τα εξής:
-Συνάντηση του ΔΣ του Ομίλου «Η ΓΚΟΥΡΑ» στα γραφεία της ΤΕΔΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ με το Πρόεδρο κ. Μπαρούτσα και ομάδα ορειβατών από το ΣΑΟΟ όπου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εξερεύνηση του φαραγγιού της Γκούρας από έμπειρους ορειβάτες του ΣΑΟΟ με τη βοήθεια του Ομίλου μας.
-Τριήμερη ανίχνευση από κοινή ομάδα τριών ορειβατών του ΣΑΟΟ και μελών του Ομίλου «Η ΓΚΟΥΡΑ» στα πλαίσια της εκδήλωσης  μας στις 10/7/2010.
-Σύνταξη τεχνικής έκθεσης(αξιολόγηση, σηματοδότηση, μικρά τεχνικά έργα, προϋπολογισμός) για την αξιοποίηση του Φαραγγιού της Γκούρας από το ΣΑΟΟ η οποία υποβλήθηκε στη ΤΕΔΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανίχνευση του φαραγγιού και η σύνταξη της μελέτης  έγιναν με εθελοντική εργασία των μελών του ΣΑΟΟ.
Ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Όμιλος Ηραίας «Η ΓΚΟΥΡΑ» ευχαριστεί θερμά το κ. Μπαρούτσα και τη ΤΕΔΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, καθώς και το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων (ΣΑΟΟ).
Ακολουθεί η πρόταση του ΣΑΟΟ, που αποτελεί περίληψη της τεχνικής έκθεσης, έτσι όπως είναι δημοσιευμένη στο περιοδικό «ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ».

Η ιστοσελίδα του ΣΑΟΟ είναι www.saoo.gr 
..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου