Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Φωτογραφία Απριλίου 2010 στην Κοκκινοράχη Γορτυνίας. Έκαναν παρέα τα δύο ζώα αλλά τώρα.... δεν υπάρχουν.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Στιγμιότυπα από την έκθεση αγροτικών προϊόντων στο χωριό Κοκκοράς του Δήμου ΓορτυνίαςΟ Δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουλος στο περίπτερο της ρίγανης


Το περίπτερο της "Αρκαδιανής" με τα πιστοποιημένα παραδοσιακά προϊόντα 
από το Ψάρι Τρικολώνων Γορτυνίας

  Η οικογένεια του Δημοτικού Συμβούλου Γορτυνίας Θόδωρου Μαραγκού
από τη Βυτίνα με έκθεση πιστοποιημένου μελιού.


Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Δημ.Σύμβουλος Γορτυνίας Θόδωρος Μαραγκός και ο εμπνευστής της "Αρκαδιανής" Μάκης Παπούλιας.


Ο Γιάννης Σεφερλής, η Δημ. Σύμβουλος Ελένη Θανοπούλου, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ.Συμβουλίου Γορτυνίας Πέτρος Ζούνης, ο Τοπ. Σύμβουλος Κοκκορά Σπύρος Βούλγαρης.


Ο Δήμαρχος Γιάννης Γιαννόπουλος στο βήμα.

Γκλίτσες.

Ο Σταύρος Νικολέτος-γεωπόνος, αναπτύσσει το θέμα: Βασικές αρχές σύστασης και λειτουργίας τοπικού συμφώνου ποιότητας με παραδείγματα.

Ο Γιώργος Κολιόπουλος -Γεωπόνος αναπτύσσει το θέμα: Παραγωγή και προώθηση προϊόντων ποιότητας- το μέλλον της ελληνικής γεωργίας, με ιδιαίτερη αναφορά στα αρωματικά φυτά.

Παρόντες στην έκθεση ο εκδότης και η διευθύντρια της εφημερίδας "Γορτυνία" Κώστας Καλύβας και Πένυ Καλύβα.

1 σχόλιο:

  1. http://church-taxiarchon-kernitsas.blogspot.com/ Επισκεφθείτε το ιστολόγιό μας και αν θέλετε βοηθείστε για την ανέγερση της ιστορικής εκκλησίας όλων μας, της εκκλησίας των Ταξιαρχών, της Μονής Κερνίτσης ή απλά διαδώστε το μύνημά μας. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή