Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Η υποψηφιότητα μου στις Δημοτικές Εκλογές 2014 για τον Δήμο Γορτυνίας

Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην Κοκκινοράχη (Μπούζα)  της Δ.Ε. Ηραίας του. Δήμου Γορτυνίας. Αφού τελείωσα το δημοτικό σχολείο της Κοκκινοράχης και το εξατάξιο γυμνάσιο  Τροπαίων εγκαταστάθηκα στην Αθήνα όπου αποφοίτησα από το Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής.
Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Τρουπή, τραπεζικό υπάλληλο από το χωριό Σέρβου, κι έχω δυο γιούς 30 και 23 ετών. Ο μεγαλύτερος γιος μου είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ΕΜΠ και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ ο μικρότερος είναι  προπτυχιακός φοιτητής στο Πολυτεχνείο της Πάτρας. Μετά το μεγάλωμα των παιδιών μου εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνη λογιστηρίου.
Με το σύζυγο μου μένουμε μόνιμα στου Σέρβου Δ.Ε. Ηραίας Δήμου Γορτυνίας από το έτος 2011 που εκλέχτηκα δημοτική σύμβουλος του Δήμου Γορτυνίας, ενώ την οικογενειακή μας μερίδα διατηρούσαμε πάντα στον χωριό μας και επισκεπτόμασταν πολύ συχνά και του Σέρβου και την Κοκκινοράχη.




Από το 2011 υπηρέτησα με πάθος και αγάπη και  χωρίς ίχνος τοπικισμού τον Δήμο Γορτυνίας, από την θέση της αντιδημάρχου, με αρμοδιότητες στην Παιδεία, Πολιτισμό, Τουρισμό, Κοινωνικές Υπηρεσίες, όπως και με τις κατά τόπον αρμοδιότητες στις Δ.Ε. Δημητσάνας και Τρικολώνων. Επίσης ως Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών και ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
Υπήρξα εισηγήτρια πολλών θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο που αφορούσαν τις αρμοδιότητες που μου είχαν ανατεθεί από τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Γιαννόπουλο. 
Δεν έχω ουδεμία απουσία από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και μόνο μία από την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Δραστηριοποιούμαι ως απλό μέλος ή μέλος του Δ.Σ.  στους  πολιτιστικούς συλλόγους: Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου, Σύνδεσμος Σερβαίων, Σύλλογος Κοκκινοραχιτών, Ορειβατικός Όμιλος  «Η Γκούρα».  
Αρθρογραφώ στην προσωπική μου ιστοσελίδα http://m-diamantopoulou.blogspot.gr/, και στην σελίδα www.kokkinorachi.gr, 





Αγαπητοί συνδημότες, φίλοι και φίλες του Δήμου Γορτυνίας!
Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ζητώ την ψήφο σας για την παράταξη μας, Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ιωάννη Γιαννόπουλο, καθώς και τον σταυρό προτίμησης στο πρόσωπο μου για να μου ξαναδώσετε την ευκαιρία να δουλέψω εντατικά για υψηλότερους στόχους και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αφού ο Δήμος Γορτυνίας έχει πλέον οργανωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.
Θα εργαστώ με προθυμία, συνέπεια, ζήλο, επιμονή και υπομονή σ’ όλους τους τομείς, ειδικότερα όμως στους τομείς που γνωρίζω καλύτερα και αγαπώ.
Μαζί για μια νέα πιο δημιουργική θητεία στην Γορτυνία!
Με δύναμη, αισιοδοξία και θετική σκέψη!

















5 σχόλια:

  1. Η επιστημονική σου κατάρτιση, η εργατικότητα σου, το φιλότιμό σου, το ήθος σου είναι παραδειγματικά.
    Το πάθος σου για προφορά και η αγάπη σου για την περιοχή μεγάλη.
    Έχεις τις γνώσεις μπορείς και θέλεις να βοηθήσεις για την προκοπή της Γορτυνίας…
    Αξίζεις!...
    Μακάρι να έχουν αυτές τις χάρες και όλοι οι άλλοι, όλων των παρατάξεων…
    Τότε η προκοπή από εκεί θα ξεκινήσει…
    Το αξίζεις και πρέπει να εκλεγείς…
    Καλόν αγώνα…
    Καλή επιτυχία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Γορτύνιε-ΙΣΒ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, νάσαι καλά με υγεία και δημιουργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρίνα, να επισημάνω το εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό σου αλλά κυρίως ότι η παρουσία σου στη Γορτυνία υπήρξε σημαντική -από τη θέση της Αντιδημάρχου - που είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω και να συνεργασθούμε , τόσο για θέματα της Τ.Κ Ζάτουνας ,που εκπροσωπούσα, όσο και μέσα από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής διαβούλευσης του Δήμου , που σημειωτέον δεν έλειψες ποτέ , σε αντίθεση με τους λοιπούς αρμόδιους (δημ.συμβούλους και τοπικούς) που έλαμψαν(;) δια της απουσίας των.
    Εύχομαι οι δημοτικές εκλογές να αναδείξουν ανθρώπους που αγαπούν τη Γορτυνία με γνώσεις και προπαντός διάθεση για προσφορά , σαν και εσένα. Καλή επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργο Πισιμίση σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την ηθική στήριξη που μου δίνουν. Σου εύχομαι κάθε χαρά!

    Γεωργία Παναγοπούλου σ' ευχαριστώ. Εύχομαι το ίδιο και σε σένα σε ότι κι αν κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή