Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Βαλσαμόχορτο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών 2014Αγαπητοί συνδημότες, φίλοι και φίλες του Δήμου Γορτυνίας! 
Με το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2014, ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας στην «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών» και στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γιαννόπουλο, μας δώσατε την ξεκάθαρη νίκη και συνάμα την χαρά αλλά και την υποχρέωση, να εργαστούμε για την Γορτυνία.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την τιμή αυτή!
Από την καρδιά μου σας ευχαριστώ, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου με την ψήφο σας και μου ξαναδώσατε την ευκαιρία να υπηρετήσω την Γορτυνία μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή,  αλλά συγχρόνως με επιφορτίζει με  ευθύνες.
Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Πιστεύω ότι με την συμμετοχή  όλων μας θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και θα πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας.
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς
 
Μαρίνα Διαμαντοπούλου- Τρουπή
Αντιδήμαρχος  Δήμου Γορτυνίας

1 σχόλιο:

 1. Η δημοκρατία θέλει σύνεση, θέλει σωφροσύνη!...
  Kαι ο λαός θέλει από τους ηγέτες του αγάπη και καλοσύνη!..
  .Η δημοκρατία μίλησε και έταξε τον καθένα, να την υπηρετήσει, εκεί που τον εξέλεξε!
  Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, διότι τόλμησαν και έθεσαν το εαυτόν τους στην δοκιμασία, συμμετοχής σε αγώνα, συναγωνισμού και εκλογής.
  Εύχομαι σε όλους υγεία και καλές αποφάσεις για την προκοπή του τόπου!...

  ΑπάντησηΔιαγραφή