Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Βαλσαμόχορτο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Οι ιατρικές εξετάσεις στην Λυσσαρέα ΓορτυνίαςΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Λυσσαρέα Γορτυνίας, το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, το πρόγραμμα κοινωνικής παροχής  με δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της περιοχής από ομάδα γιατρών πολλών ειδικοτήτων που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους  εθελοντικά.
Την πρωτοβουλία είχαν  ο Δήμος Γορτυνίας, ο Δήμος Ιλίου, ο Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου και ο Σύλλογος Λυσσαρεωτών  που  συνεργάστηκαν άψογα με πολύ καλά αποτελέσματα.
Πολλοί κάτοικοι από τα γύρω χωριά προσήλθαν στο χώρο των εξετάσεων ειδικά οι ηλικιωμένοι που δεν μετακινούνται εύκολα προς τα Κέντρα Υγείας. Την μετακίνηση των κατοίκων που δήλωσαν το ενδιαφέρον τους, διευκόλυνε ο Δήμος Γορτυνίας με την δρομολόγηση ενός  λεωφορείου.
Την ιατρική ομάδα αποτελούσαν:  

 
Νικόλαος Τούντας, παθολόγος, ενδοκρινολόγος καθηγητής Πανεπιστημίου
Παναγιώτης Μέγας, ορθοπεδικός, καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών
Απόστολος Μπουρνάς, καρδιολόγος
Παναγιώτης Μητρόπουλος, καρδιολόγος
Βασιλική Παναγοπούλου, καρδιολόγος
Αντώνιος Μάντι, παθολόγος
Ιωάννα Μπαγιωνέτα, φυσιοθεραπεύτρια
Γιάννης  Κουτσανδρέας, ψυχολόγος
Αικατερίνη Καλαμπόγια-Φουντούλη, νοσηλεύτρια
Ελένη Κοντονάσιου, Ελευθερία Τζούμα, Δήμητρα Κλουκίνα, Αθηνά Γιακουμή, Γεωργία Αλεξανδρή από το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια» της Τρίπολης.
Το μεσημέρι, μετά το τέλος των εξετάσεων, ο  Σύλλογος Λυσσαρεωτών παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των εθελοντών γιατρών στο πολιτιστικό καφενείο του συλλόγου.
Ο Δήμος Γορτυνίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στους γιατρούς, καθώς και σ’ όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν για την επιτυχία του προγράμματος.
 


 Γραφείο Τύπου 
Δήμου Γορτυνίας


 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου