Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Γάμος στου Σέρβου Γορτυνίας



Γάμος στο χωριό; Ναι, γάμος στο χωριό!
Είναι τόσο σπάνιο κοινωνικό γεγονός πλέον,  ο γάμος στο χωριό, ειδικότερα στα μικρά χωριά της περιοχής μας, αλλά και στα μεγαλύτερα με τους λιγοστούς μονίμους κατοίκους, που αποτελεί αντικείμενο συζήτησης και ανάλυσης! 
Αποτέλεσε λοιπόν θέμα και του παρόντος ιστολογίου!
Όμορφες εικόνες χαράς εκτυλίχτηκαν το Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 στο χωριό Σέρβου Γορτυνίας, από την τέλεση των γάμων του Μαρίνου Ρουσιά, γιου του Προέδρου του χωριού Γιάννη Μ. Ρουσιά και της Βούλας Ρουσιά, με την πανέμορφη Κατερίνα. Το ζευγάρι στεφάνωσε ο Αλέξανδρος Σαμόλης.
Από τα σπανιότερα γεγονότα που συμβαίνουν στο χωριό μας τα τελευταία χρόνια!!
Η ξαφνική καλοκαιρινή βροχή λίγο πριν τον γάμο, ουδόλως επηρέασε την εορταστική ατμόσφαιρα. Την γαμήλια πομπή από το σπίτι του γαμπρού ως την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, ανηφορίζοντας το πλακόστρωτο δρομάκι, συνόδεψε ορχήστρα με παραδοσιακά όργανα και πλήθος συμπεθέρων, τραγουδώντας τραγούδια του γάμου.
Το μυστήριο του γάμου τέλεσαν ο αρχιμανδρίτης της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως π. Σεραφείμ και ο π. Χρήστος Πετρόπουλος , εφημέριος των Λαγκαδίων.
Ακολούθησε μεγάλο γαμήλιο γλέντι στην πλατεία του χωριού, στην Ράχη, για τους 500 και άνω καλεσμένους, μέχρι αργά το πρωί.
Μαρίνο, Κατερίνα συγχαρητήρια! Να ζήσετε ευτυχισμένοι!













































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου