Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ψήφιση Προϋπολογισμού-Κοπή πίτας της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας στα Τρόπαια

Δελτίο Τύπου
-Την Παρασκευή 9/01/2015, στα Τρόπαια Γορτυνίας, συνεδρίασε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) και ψήφισε τον Προϋπολογισμό 2015.

Με την ευκαιρία της πρώτης συνεδρίασης του χρόνου, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της επιχείρησης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, που έκοψε την πίτα και ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία, συνεργασία και καλή επιτυχία στο έργο τους.











-Το Σχέδιο Δράσης 2015 της επιχείρησης, ψηφίστηκε στην συνεδρίαση της 15ης Δεκεμβρίου 2014 και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, περιλαμβάνει δε δράσεις που αφορούν το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», λειτουργία Ιαματικών Πηγών Ηραίας, διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου, στήριξη ατόμων με αδυναμία, κ.ά.

Πληροφορούμε τους δημότες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται στήριξη, να απευθύνονται στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας, στα Τρόπαια, τηλ. 2797022700, προκειμένου να ενημερωθούν και να υποβάλλουν αίτηση προκειμένου να τους παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια, κατόπιν ελέγχου των δικαιολογητικών τους.

Επίσης καλούμε τους κατοίκους, τους απανταχού Γορτύνιους, αλλά και τους φίλους της Γορτυνίας που δύνανται να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια σε είδος (τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, παιδικά είδη, ρούχα, κ.ά.), για τους αδύναμους δημότες μας, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας, στα Τρόπαια, τηλ. 2797022700. Θα τηρηθούν καταστάσεις εθελοντών καθώς και βιβλία διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου