Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Βαλσαμόχορτο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή πίτας του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών Γορτυνίας

Εικόνες από την εκδήλωση του Συλλόγου των Απανταχού Κοκκινοραχιτών «Τα Εισόδια της Θεοτόκου», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6-2-2016, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Καφενείου του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ιλίου και περιλάμβανε Γενική Συνέλευση και Κοπή της Βασιλόπιτας.

Ο σύλλογος γιόρτασε φέτος τα 50 χρόνια δράσης και προσφοράς με ιστορική αναδρομή που έκανε ο πρόεδρος Γεώργιος Διαμαντόπουλος στην ιδρυτική πράξη και στα ιδρυτικά μέλη, στα διοικητικά συμβούλια, στα πολλά και σημαντικά έργα που πραγματοποίησε στο χωριό καθώς και στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε στην Αθήνα και στην Κοκκινοράχη. Στα πλαίσια του εορτασμού εκδόθηκε το ημερολόγιο 2016 με παλιές φωτογραφίες συμπατριωτών από δραστηριότητες και εκδηλώσεις του χωριού.

 

Επίσης έγιναν βραβεύσεις νέων που εισήχθησαν στις Ανώτατες Σχολές, δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στα ιστορικά μέλη Παναγιώτη Δ. Θανόπουλο και Δημοσθένη Γ. Θανόπουλο για την πολύχρονη προσφορά τους στον σύλλογο και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των Κοκκινοραχιτών που έφυγαν από την ζωή τον τελευταίο χρόνο.
Ακολούθησε γεύμα με σπιτικά φαγητά που ετοίμασαν και πρόσφεραν οι γυναίκες του συλλόγου.

  

 Και του χρόνου με υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου