Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Εικόνες από το 5ο Φεστιβάλ Μελιού στη Βυτίνα Γορτυνίας

Πραγματοποιήθηκε το «5ο Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων μέλισσας» το τριήμερο 11 έως 13 Αυγούστου 2017 στην πλατεία της Βυτίνας του Δήμου Γορτυνίας.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) με την συνεργασία του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας και του Συλλόγου Εμποροεπαγγελματιών Βυτίνας.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλάμβανε: Έκθεση μελιού και παραγώγων του, κεράσματα με μέλι από τους μελισσοκόμους και τους επαγγελματίες της Βυτίνας, μουσικές εκδηλώσεις κ.ά. Το βράδυ της Παρασκευής 11/8/2017 στην πλατεία της Βυτίνας τελέστηκε ο αγιασμός από τον π. Νικόλαο Ντάβο και ακολούθησαν τα εγκαίνια της έκθεσης από τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιάννη Γιαννόπουλο με την παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των μελισσοκόμων, των επαγγελματιών, των πολιτιστικών συλλόγων και πολλών επισκεπτών. 
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Γεώργιος Παπαηλιού, ο Περιφ. Σύμβουλος κ. Γ. Κατσίρης και ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Αρκαδίας κ. Σ. Δημάκος, οι οποίοι τόνισαν στις ομιλίες τους την ανάγκη στήριξης της μελισσοκομίας και ειδικότερα του τοπικού προϊόντος που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για την περιοχή. 
Στα πλαίσια του εορταστικού τριημέρου το Σάββατο 12/8/2017 έγινε μουσική βραδιά με λαϊκό πρόγραμμα με την φροντίδα του Συλλόγου Εμποροεπαγγελματιών Βυτίνας.
Το φεστιβάλ έκλεισε το βράδυ της Κυριακής 13/8/2017 με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια από το συγκρότημα της Νάντιας Καραγιάννη και Νίκου Καραγιάννη, όπου χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βυτίνας «Κων. Παπαρρηγόπουλος», καθώς και όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης.




























 























Ακολουθεί βίντεο από την εκδήλωση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου