Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Κοπή πίτας 2018 του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών Γορτυνίας

Με μεγάλη χαρά σμίξαμε το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου 2018, στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Κοκκινοραχιτών Γορτυνίας "Τα Εισόδια της Θεοτόκου" στον πάντα φιλόξενο χώρο του πολιτιστικού καφενείου του Πολιτιστικού Κέντρου "Μελίνα Μερκούρη" του Δήμου Ιλίου για την Κοπή της Βασιλόπιτας. 

Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης βραβεύτηκαν οι καταγόμενοι από την Κοκκινοράχη, επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και, όπως συνηθίζει ο σύλλογος σε κάθε ετήσια συνέλευση, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συμπατριωτών που "έφυγαν" από τη ζωή την τελευταία χρονιά. 
Ακολούθησε συνεστίαση με σπιτικά φαγητά και γλυκά που ετοίμασαν τα μέλη του Δοικητικού Συμβουλίου και κυρίες-μέλη του συλλόγου. 
Ο Σύλλογος Κοκκινοραχιτών έχει εκδόσει Ημερολόγιο 2018, όπως κάνει εδώ και χρόνια, το οποίο διαθέτει στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου και αποτελεί τη μόνη πηγή εσόδων μαζί με τη συνδρομή των μελών. Το θέμα του Ημερολογίου 2018 είναι το Φαράγγι της Γκούρας, το οποίο διέρχεται κάτω ακριβώς από το χωριό. Και του χρόνου!




 













 







































2 σχόλια:

  1. Έχει επιπλέον σημασία στη σημερινή εποχή της καταθλιπτικής ατομικότητας που πάνε να μας επιβάλλουν, να υπάρχουν, να δρουν και να ενισχύονται οι σύλλογοι.
    Πάντα δραστήριοι και αισιόδοξοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε ΕΥΡΥΤΑΝΑ ΙΧΝΗΛΑΤΗ, να είμαστε καλά όλοι και ν' ανταμώνουμε συλλογικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή