Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Η Παρουσίαση του βιβλίου της Δέσποινας Σωτηροπούλου στην Δημητσάνα


Υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΓ) πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 1η Δεκεμβρίου 2018, στο Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας,  η παρουσίαση του βιβλίου της δημοσιογράφου Δέσποινας Σωτηροπούλου με τίτλο «ΤΙ… ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ;»  από τις εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ.

Θέμα του βιβλίου είναι τα αιώνια κι αναπάντητα υπαρξιακά ερωτήματα. Ο θάνατος, ο έρωτας, η ζωή και η αγάπη. Η συγγραφέας μέσα από προσωπική εμπειρία καταγράφει ένα επώδυνο χρονικό τριών ετών δίνοντας έτσι την δική της απάντηση.

Τα έσοδα του βιβλίου διατίθενται - όπως και στο πρώτο βιβλίο της κ. Σωτηροπούλου- στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο του συλλόγου Η ΠΙΣΤΗ και όχι μόνον…

Για το βιβλίο έκαναν εισηγήσεις η συγγραφέας κ. Δέσποινα Σωτηροπούλου και ο εκδότης κ. Σάββας Καλεντερίδης, ενώ προβλήθηκαν ομιλίες διακεκριμένων ανθρώπων της τέχνης και της δημοσιογραφίας.
Την παρουσίαση συνόδευσε με όμορφα τραγούδια η χορωδία του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης Δημητσάνας υπό την διεύθυνση της κ. Αμαλίας Γούλα. 



 






 








































"Κόκκινα χείλη φίλησα" από την χορωδία του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης Δημητσάνας 
 του ΠΙΟΠ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου