Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΙΤΩΝ ΗΡΑΙΑΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ «ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ»



Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις παρακάτω εκδηλώσεις  που  έχουν     προγραμματιστεί από το ΔΣ και οι οποίες θα  πραγματοποιηθούν  το τριήμερο 21/8 έως 23/8/2010  στο χωριό:






Την 21η Αυγούστου   ημέρα  Σάββατο και ώρα 19.30 μ.μ  επίσημα εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου. Θα ακολουθήσει φαγητό ποτό και μουσική από CDs  προσφορά του Συλλόγου.





Την 22α Αυγούστου ημέρα Κυριακή  πεζοπορία – ανάβαση στο βουνό, θέση  «Πανουλάκα». Η εκκίνηση  θα γίνει στο πάνω χωριό μπροστά από τον χώρο της δεξαμενής  07.30 π.μ . Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε είναι : Δεξαμενή - Σιέσι - Ρίζα- Λεμούλι- Γωνιά - Πανουλάκα. Επιστροφή 11.00 πμ.   Στους  εκδρομείς,  θα μας δοθεί η δυνατότητα  να απολαύσουμε ένα καλοκαιρινό πρωινό στην φύση,  θα αγναντέψουμε τον μακρινό ορίζοντα που απλώνεται στα πόδια μας μέχρι το Κατάκολο,  πίνοντας τον καφέ μας. Στους μικρούς μας φίλους θα προσφερθούν  χυμοί.


•  Την  23η Αυγούστου  ημέρα Δευτέρα και αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα ακολουθήσει πανηγύρι για τον εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Θα υπάρχει ταβέρνα με παραδοσιακό βραστό κρέας, ποτά αναψυκτικά  και   ορχήστρα παραδοσιακών δημοτικών τραγουδιών  με  τον κ. Δημήτριο Ρέππα.

   Η παρουσία και η συμμετοχή σας στις παραπάνω εκδηλώσεις θα μας χαροποιήσει ιδιαιτέρως              
                                                               
ΤΟ ΔΣ   ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ    και  ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου