Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Βαλσαμόχορτο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Εκδηλώσεις του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΕΡΒΑΙΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Στο πλαίσιο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου στο χωριό Σέρβου Ηραίας Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Σερβαίων:


Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα: www.servou.gr
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Το πρωί του Σαββάτου, 14 Αυγούστου 2010 και ώρα 10.00, θα γίνουν τα εγκαίνια του ΠΚΣ. Την κορδέλα, στην είσοδο του Κέντρου, έχει κληθεί να κόψει ο Στάθης Δάρας, επί πολλά έτη πρόεδρος του Συνδέσμου και με ιδιαίτερα σημαντικό συλλογικό έργο. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θ. Τρουπής θα καλωσορίσει τους πατριώτες και θα απευθύνει χαιρετισμό στους απανταχού της γης Σερβαίους. Θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί από τους προσκεκλημένους του Συνδέσμου και τους Τοπικούς παράγοντες. Θα γίνουν βραβεύσεις σε τέσσερις πατριώτες που ξεχώρισαν για την προσφορά τους στο Σύνδεσμο και θα ακολουθήσει ομιλία για το ιστορικό κατασκευής του Κέντρου από το μέλος του ΔΣ  Χ. Ι.Μαραγκό. Στη συνέχεια θα προσφερθούν ποτά αλλά και "νοστιμιές" που θα φτιάξουν οι γυναίκες του χωριού και όχι μόνο.
Το πρωί της Δευτέρας, στις 10.00, θα γίνει αντάμωμα πατριωτών στην "αίθουσα-αποθήκη", σε φιλικό και πατριωτικό κλίμα, για ελεύθερη συζήτηση και γενικά ανταλλαγή απόψεων πάνω σε διάφορα θέματα, συλλογικού κυρίως ενδιαφέροντος. Ο πρόεδρος Θ. Τρουπής, ο αντιπρόεδρος Ι. Ν. Βέργος, ο γραμματέας Ν.Α. Τρουπής και ο Ταμίας Ι. Χρονόπουλος θα βρίσκονται στο "πάνελ", πρόθυμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Η συγκέντρωση γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του Συνδέσμου και τη συζήτηση θα συντονίζει ο πρόεδρος, ο οποίος θα απευθύνει και το λόγο. Θέματα αρμοδιότητας των Τοπικών Αρχών μπορούν να συζητηθούν, εάν είναι σύμφωνοι οι παρόντες εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών.
Το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνουν δύο ομιλίες:
Η πρώτη θα γίνει 5.30-6.30 με θέμα: "Χωριό Σέρβου Αρκαδίας. Ζωή τρεις χιλιάδες χρόνια". Ομιλητής: Ο Σερβαίος υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Αθ. Μαραγκός, που έχει εντρυφήσει σε θέματα ιστορίας του τόπου μας. Θα παρουσιάσει στοιχεία που, για πρώτη φορά θα γίνουν γνωστά.
Η δεύτερη (6.30-7.30) θα ακολουθήσει, με θέμα: "Προσφορά ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΕΡΒΑΙΩΝ, στα 88 χρόνια λειτουργίας του". Ομιλητής: Ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Στάθης Δάρας.
Μετά τις ομιλίες θα προσφερθούν ποτά και γλυκά, υπό τους ήχους δημοτικής μουσικής και αν κάποιοι έχουν διάθεση, μπορούν να χορέψουν.
Αναδημοσίευση από ιστοσελίδα: www.servou.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου