Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Βαλσαμόχορτο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση εξορμήσεων Ορειβατικού Ομίλου "Η ΓΚΟΥΡΑ"


Ο  ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  «Η ΓΚΟΥΡΑ»  για το προσεχές δίμηνο προγραμματίζει τις εξής δραστηριότητες:

Α) . «Το Μάη στον Αρτοζήνο», την καθιερωμένη πλέον εκδήλωση του Ομίλου,   Κυριακή 20 Μαΐου 2012,  στο βουνό Αρτοζήνος της Γορτυνίας, απ’ όπου ξεκινάει το Φαράγγι της Γκούρας, κοντά στα χωριά Σέρβου και Λυκούρεσι Γορτυνίας,  η οποία  περιλαμβάνει:
10.15 π.μ. Συγκέντρωση στον «Αγιοδημήτρη» Αρτοζήνου.
10.30 π.μ. Παράκληση και Αρτοκλασία στο ξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου
11.00 π.μ. Πεζοπορία 2 ωρών.
13.00 μ.μ. Συγκέντρωση στον «Αγιοδημήτρη» κοντά στη πηγή, για φαγητό, ξεκούραση, γέλιο και διασκέδαση.
Τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εξόρμηση, θα πρέπει  να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα δηλαδή: σακίδιο με φαγητό από το σπίτι, νερό (υπάρχει και πηγή), κατάλληλη ενδυμασία και υπόδηση και ….καλή καρδιά.
Πληροφορίες:  τηλ. 6972748131Β) . Διάσχιση του Φαραγγιού της Γκούρας τη Κυριακή  17 Ιουνίου 2012, από κοινού με το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων(ΣΑΟΟ) σε  προγραμματισμένη πεζοπορία στο δεύτερο τμήμα του φαραγγιού από τη Γέφυρα Λυσσαρέας  έως τη συμβολή του με το ποταμό Τουθόα.
Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου να λάβουν μέρος σ’ αυτή την εξόρμηση, παρέα με τον ΣΑΟΟ, τον ορειβατικό σύλλογο που έχει βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας  για την ανάδειξη του Φαραγγιού της Γκούρας και για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε.
Ώρες πορείας: 4.30, Κατηγορία: Α+ (Χαρακτηρισμός από τον ΣΑΟΟ).
Πληροφορίες:  τηλ. 6972748131

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου