Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο για την Δημητσάνα και τον Δήμο Γορτυνίας



 Το  Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα είναι πολύ ενδιαφέρον για τη Δημητσάνα αφού αναμένονται πολλοί επισκέπτες, Έλληνες και ξένοι, επ’ ευκαιρία δύο σημαντικών γεγονότων που θα λάβουν χώρα στην έδρα του Δήμου Γορτυνίας.
__Κατά το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου θα επισκεφτούν τη Δημητσάνα, τα Geo Routes & Aegean Routes, (Γεωδιαδρομές και Αιγαιοδιαδρομές) τα πολιτιστικά οδοιπορικά της ΕΕΕ για την Unesco στην Ελλάδα, ως τουριστικά οδοιπορικά πολιτιστικού χαρακτήρα, που αποσκοπούν στη προβολή της μη προβεβλημένης Ελλάδας, στην ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς και στη συμβολή για την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας μέσω προγραμμάτων Εθελοντισμού & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η Γορτυνία και φέρει τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα μπορούσαν να διασυνδεθούν με τα πολιτιστικά ταξίδια της Unesco στη Ελλάδα.
Στο πρώτο ταξίδι στελεχών που θα έρθουν στη Δημητσάνα, περίπου 60 άτομα, αφορά σε Γενικούς Διευθυντές μέλη της ΕΑΣΕ (εταιρεία ανωτάτων στελεχών επιχειρήσεων).
Το πρόγραμμα των επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας και περιλαμβάνει περιήγηση στη πόλη, επίσκεψη και ξενάγηση στη βιβλιοθήκη, στο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Μονή Αιμυαλών, συνάντηση και παρουσίαση της Γορτυνίας στο Διασυνεδριακό Κέντρο, φιλοξενία και γνωριμία με την προφορική ιστορία της περιοχής και τις τοπικές γεύσεις. Τηλεοπτικό συνεργείο θα καταγράψει  τις διαδρομές και τα αξιοθέατα.
__Παράλληλα ένα σημαντικό Ιατρικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Διασυνεδριακού Κέντρου της Αδελφότητας Δημητσανιτών με θέμα "Πανελλήνιο Πρόγραμμα Ενημέρωσης Κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη-2012".
Το συνέδριο διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Πρόληψης & Θεραπείας του Σακχαρώδη Διαβήτη και των επιπλοκών του(Ε.ΚΕ.ΔΙ.)  και η Ελληνική Ακαδημία Ιατρικής Επιμόρφωσης(Ε.Α.Ι.Ε) σε συνεργασία και με άλλους φορείς. Πρόεδρος του συνεδρίου είναι ο ακαδημαϊκός-καθηγητής Σωτήρης Α. Ράπτης. Το Σάββατο 13/10 το πρόγραμμα περιλαμβάνει θέματα σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη για ιατρούς και επαγγελματίες υγείας και τη Κυριακή 14/10 για την ενημέρωση του κοινού. Θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι της πολιτείας και της Αυτοδιοίκησης και διακεκριμένοι καθηγητές θα αναπτύξουν τα επί μέρους θέματα.
Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να εξεταστεί δωρεάν για σακχαρώδη διαβήτη κατά τις μέρες και ώρες:
12/10/2012 Παρασκευή ώρες 10.00-14.00   και 17.00-20.00
13/10/2012 Σάββατο      ώρες 10.00-14.00   και 17.00-20.00
14/10/2012 Κυριακή      ώρες 10.00-14.00

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αγαπητή μου Μαρίνα.
    Ειλικρινά εντυπωσιάζομαι από τις δραστηριότητες της περιοχής σας. Πετυχένετε πολλά και η προβολή του τόπου σας καταπληκτική. Μπράβο σε όλους σας.
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντένη σ΄ευχαριστούμε!Νάσαι κι εσύ καλά και ότι αγαπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή