Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Βαλσαμόχορτο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2013

Εικόνες από την εκδρομή στον ΑρτοζήνοΠραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, η εκδρομή στο βουνό Αρτοζήνος της Γορτυνίας, που είχε προγραμματίσει ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός  Όμιλος «Η ΓΚΟΥΡΑ». Η συνάντηση έγινε στο μικρό εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου, όπου τελέστηκε από τον π. Θεοφύλακτο, παράκληση και αρτοκλασία υπέρ υγείας ποιμένων και ορειβατών και των  Δημητρίου και Παναγιώτας της οικογένειας Τσαντίλη από του Σέρβου, που ανοικοδόμησε τον ναό του Αγίου Δημητρίου, ο οποίος είχε καταστραφεί  επί τουρκοκρατίας.
Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Κουμουτσάρης και άλλα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου καθώς και τα μέλη και φίλοι του Ομίλου από του Σέρβου, Λυκούρεση, Σαρακίνι, Λυσσαρέα και άλλα χωριά.
Ύστερα οι εκδρομείς απόλαυσαν  εξοχικό γεύμα με φαγητά από το σπίτι, κάτω από τους ίσκιους των λεύκων και των καρυδιών, δίπλα στην πηγή, υπό τους ήχους των κελαηδισμάτων των πουλιών και του θροΐσματος των φύλλων. Κι όταν ανέβηκε το κέφι ειπώθηκαν και τα τραγούδια! 
4 σχόλια:

 1. Πολύ ωραία η εκδρομή σας, αγαπητή μου Μαρίνα και υπέροχο το τοπείο που είχατε την τύχη να απολαύσετε.
  Να είσαστε πάντα καλά όλοι σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ευχαριστούμε αγαπητέ Ντένη. Νάσαι κι εσύ πάντα καλά, με τους ανθρώπους που αγαπάς! Καλό καλοκαίρι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μέσα στην καταχνιά των καιρών μας η επαφή με τη φύση προσφέρει ανεκτίμητα, πολύτιμα ψυχικά εφόδια.
  Να είστε όλοι σας καλά και γεροί-δεμένοι σαν τις ρίζες του Αρτοζηνιάτικου πλατάνου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευρυτάνα Ιχνηλάτη ευχαριστούμε για τις ευχές σου! Νάσαι καλά και καλές περιπλανήσεις στην όμορφη Ευρυτανία που μας έκανες να αγαπήσουμε περισσότερο, μέσα από τις αναρτήσεις σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή