Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Το Φαράγγι της Γκούρας στην Γορτυνία, το φθινόπωρο!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Εκδηλώσεις Δήμου Γορτυνίας-11ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δ.Ε Κοντοβάζαινας

Ο Δήμος Γορτυνίας, στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και δράσεων για τον πολιτισμό, τουρισμό και αθλητισμό, στις 14, 15 και 16 Αυγούστου 2014, διοργάνωσε το «11ο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης 2014» στην Δημοτική Ενότητα Κοντοβάζαινας, με την συνεργασία πολιτιστικών φορέων και Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στα Γήπεδα Κοντοβάζαινας και Βελημαχίου, ενώ είχαν δηλώσει συμμετοχή 8 ομάδες από τα χωριά Κοντοβάζαινα, Βελημάχι, Βούτσι, Μοναστηράκι, Βιδιάκι, Δήμητρα, Καρδαρίτσι, Πελέκι.
Οι Διαιτητές των αγώνων ήταν από την τοπική επιτροπή Πάτρας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι προημιτελικοί έγιναν στις 14 Αυγούστου 2014 στα γήπεδα Βελημαχίου και Κοντοβάζαινας, οι ημιτελικοί έγιναν στις 15 Αυγούστου 2014 στο γήπεδο Κοντοβάζαινας και ο τελικός έγινε στις 16 Αυγούστου 2014 στο γήπεδο της Κοντοβάζαινας μεταξύ των ομάδων Βελημαχίου και Βιδιακίου με διαιτητές τους Α. Κοτσίρη και ο Ν. Καλογερόπουλο.
Νικήτρια ομάδα του «11ου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 2014» Δ.Ε. Κοντοβάζαινας αναδείχθηκε η ομάδα του Βελημαχίου με σκορ 67-62.
Ακολούθησε η τελετή της απονομής των επάθλων. Τις απονομές έκανε ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κοντοβάζαινας κ. Βασίλης Γούβης, εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων και των Πολιτιστικών Φορέων της περιοχής, ο εκδότης της εφημερίδας «Γορτυνία» κ. Κώστας Καλύβας κ.ά.

(Οι φωτογραφίες είναι του φωτορεπόρτερ Βασίλη Κουτρουμάνου)
 


 


 


   
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου