Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Η 11η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου


Πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, επιτυχώς και χωρίς απρόοπτα, τη Κυριακή 29 Ιουλίου 2012, στη Δημητσάνα Γορτυνίας, για 11η χρονιά η γνωστή πλέον Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου, με τη συμμετοχή- ρεκόρ 76 αθλητών.
 Η Δημητσάνα και το Ζυγοβίστι βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δέχτηκαν πλήθος επισκεπτών απ’ όλη την Ελλάδα.
 Από το φυλλάδιο της διοργάνωσης (καλωσόρισμα του Δημάρχου Γορτυνίας Ιωάννη Σπ. Γιαννόπουλου):
«Ο Δήμος Γορτυνίας καλωσορίζει τους  διαγωνιζόμενους, τους επισκέπτες  και θεατές της αθλητικής εκδήλωσης «Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου», που γίνεται για 11η συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας και για τους εραστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανά την Ελλάδα.

 
Επ’ ευκαιρία του αγώνα και της επίσκεψης στη Γορτυνία σας καλούμε  να γνωρίσετε τις ομορφιές της, να γευτείτε την φιλοξενία της και να απολαύσετε τη χαρά του αγώνα και την επιβράβευση της νίκης.
Ο Δήμος Γορτυνίας στηρίζει  τεχνικά και υλικά τη διοργάνωση και οι κάτοικοι της Γορτυνίας με χαρά υποδέχονται την αθλητική εκδήλωση, που συμβάλλει στην προβολή, γνωριμία και οικονομική τόνωση της περιοχής. Χάρη στη μοναδικότητα του αγώνα προβλέπεται ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία προς ευχαρίστηση όλων και ειδικά προς τους εραστές του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και τους διοργανωτές που έχουν επιλέξει τη Δημητσάνα και την Γορτυνία για τη διεξαγωγή του αγώνα και ευχόμαστε:
Καλή Επιτυχία,
Καλό Αγώνα,
και κυρίως
Καλή Διασκέδαση! ».

Ακολουθούν φωτογραφίες του αγώνα, που είναι από την εκκίνηση, με τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα και την ομορφιά του τοπίου.





















































 




 Η ώρα της βράβευσης στη πλατεία της Δημητσάνας. Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος παραλαμβάνει για το Δήμο Γορτυνίας το έπαθλο του  χορηγού  της διοργάνωσης.






..όπως και οι άνθρωποι που βοήθησαν...



Η ώρα των αθλητών..,,,












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου