Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Πραγματοποιήθηκαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Γορτυνία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με πρωτοβουλία του Δήμου Γορτυνίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ), και της εθελοντικής ομάδας «Χέρι-Χέρι» που εδρεύει στην Πάτρα και την συνεργασία των Κέντρων Υγείας Τροπαίων, Δημητσάνας και του Περ. Ιατρείου  Βυτίνας, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015,   δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της Γορτυνίας.
Η αποστολή της ομάδας «Χέρι-Χέρι»  έφτασε στην Γορτυνία το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου 2015 και παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης λειτουργίας 2015 των Ιαματικών Πηγών Ηραίας, που οργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Γορτυνίας.
Οι εθελοντές πανεπιστημιακοί ιατροί που συμμετείχαν στην ομάδα και προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους είναι:

 
Κουζέλης Αντώνης Ορθοπεδικός (νοσοκομείο Ρίου)
Παπαδέας Ευάγγελος Ω.Ρ.Λ. (νοσοκομείο Ρίου)
Καλλιδώνης Παναγιώτης Ουρολόγος (νοσοκομείο Ρίου)
Μανωλέσος Γεώργιος Ψυχίατρος τ. Δ/ντης ΕΣΥ
Μαρκέτος Γρηγόρης Παιδίατρος (Επιμελητής Α’ Π.Ε.Δ.Υ.)
Ασημακοπούλου Βασιλική Ενδοκρινολόγος
Αποστολοπούλου Αναστασία Χειρουργός Μαστού
Κουρέλης Θεόδωρος Παθολόγος-Ογκολόγος
Αντωνόπουλος Δημήτρης  Πλαστικός Χειρουργός
Μπαγιωνέτα  Ιωάννα Φυσιοθεραπεύτρια (Νοσοκ. Αιγίου)    
Το βράδυ του Σαββάτου στο Διασυνεδριακό Κέντρο Δημητσάνας η ομάδα των ιατρών παρουσίασε ενδιαφέρουσες και χρήσιμες εισηγήσεις για διάφορα ιατρικά θέματα (οστεοπόρωση, καρκίνο του δέρματος, οσφυαλγία, κ.λ.π.).
Στα πλαίσια της κοινωνικής αυτής δράσης, η εθελοντική ομάδα «Χέρι-Χέρι» με επικεφαλής την πρόεδρο κ. Αγγελική Νικολοπούλου, παρέδωσε στον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιάννη Γιαννόπουλο, είδη πρώτης ανάγκης(τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνίδια, αναλώσιμο φαρμακευτικό υλικό, κ.λ.π.) που προορίζονται για τους αδύναμους δημότες της Γορτυνίας σε ένδειξη αλληλεγγύης και στήριξης.
Την διήμερη αποστολή της ομάδας των εθελοντών συνόδευε το τηλεοπτικό κανάλι IONIAN CHANNEL και η δημοσιογράφος Μαρία Σιορώκου που κάλυψε την εκδήλωση και κατέγραψε εικόνες από την Γορτυνία.
Ο Δήμος Γορτυνίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στους εθελοντές της ομάδας «Χέρι-Χέρι»,  τόσο για τις ιατρικές υπηρεσίες όσο και για την προσφορά αλληλεγγύης,  τα Κέντρα Υγείας  της περιοχής μας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση της δράσης.

Γραφείο τύπου











 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου