Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Βαλσαμόχορτο

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Ο Δήμος Γορτυνίας στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση", 15-18 Απριλίου 2016


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) ανακοινώνουν ότι θα λάβουν μέρος στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με δικό τους περίπτερο για την προβολή και προώθηση της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού της Γορτυνίας στο μεγάλο κοινό της πρωτεύουσας.
Καλούνται οι παραγωγοί καθώς και οι φορείς του πολιτισμού και του τουρισμού που ενδιαφέρονται να προωθήσουν την παραγωγή τους και να συμβάλλουν στην προβολή των πλεονεκτημάτων της Γορτυνίας να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα Τρόπαια, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας, από την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 έως την Τρίτη 5 Απριλίου 2016.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής: 2797022700Το διαφημιστικό σποτ της έκθεσης "Ελλάδος Γεύση" γυρίστηκε στην Δημητσάνα, έδρα του Δήμου Γορτυνίας και συμμετείχαν μέλη ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας της Γορτυνίας και κάτοικοι του δήμου. Προβάλλεται σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου