Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Οι Ιαματικές Πηγές Ηραίας στην Παγκόσμια Ημέρα Νερού στο Σύνταγμα

 
Οι Ιαματικές Πηγές Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας, την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 συμμετείχαν στο περίπτερο του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, στην Πλατεία Συντάγματος, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού.
Στο περίπτερο του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδας, οι εκπρόσωποι του Δήμου Γορτυνίας (Γεώργιος Ξυνής, Μαρίνα Διαμαντοπούλου), είχαν την ευκαιρία για ενημέρωση του κόσμου και προβολή των πηγών μας με προσωπική συζήτηση καθώς και με την διάθεση έντυπου πληροφοριακού υλικού. Την δράση στήριξε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος.
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Μάρδας επισκέφτηκε το περίπτερο του Συνδέσμου και συζήτησε με τους εκπροσώπους για τα θέματα που τους απασχολούν, όπως επίσης αρκετός κόσμος που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μεταξύ των επισκεπτών ήταν και πολλοί Γορτύνιοι και Αρκάδες, όπως ο Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης κ. Παναγιώτης Πλέσσιας και η Γ. Γραμματέας κ. Πένυ Καλύβα.


 
Οι εκπρόσωποι των Ιαματικών Πηγών Ελλάδος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Μάρδα
τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος κ. Ιωάννη Καραγιάννη και τον Γεν.Γραμματέα κ. Μάρκο Δανά



Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιώργος Ξυνής, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου με εκπροσώπους άλλων Ιαματικών Πηγών.


Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών κ. Μάρκος Δανάς, ο εκπρόσωπος των Ιαματικών Πηγών Παγγαίου, ο αντιδήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιώργος Ξυνής και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου.











Μαρίνα Διαμαντοπούλου,   Γεώργιος Διαμαντόπουλος




Άρθρο της εφημερίδας "Εθνικός Κήρυκας" της Νέας Υόρκης που προβάλλει στον απόδημο Ελληνισμό τον Σύνδεσμο Ιαματικών Πηγών ύστερα από το ρεπορτάζ που έκανε στο περίπτερο του συνδέσμου στο Σύνταγμα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις Ιαματικές Πηγές Ηραίας του Δήμου Γορτυνίας.
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου