Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε το Τρίαθλο Λίμνης Λάδωνα 2018


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 6η χρονιά στην Λίμνη του Λάδωνα, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, το τρίαθλο (κολύμβηση, ποδήλατο, τρέξιμο) με την ονομασία «Sprint Τρίαθλο Λάδωνα 2018» που διοργάνωσε για 6η χρονιά ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με την συνεργασία έμπειρων διοργανωτών αγώνων βουνού.
Ο αγώνας περιλάμβανε 750 μέτρα κολύμπι στην λίμνη, αμέσως μετά 20 χιλιόμετρα ποδηλασία επί ασφάλτου και στο τέλος 5 χιλιόμετρα τρέξιμο επί ασφάλτου χωρίς διάλειμμα χρόνου μεταξύ των αθλημάτων.
Στο «Sprint Τρίαθλο Λάδωνα 2018», συμμετείχαν οι εμπειρότεροι αθλητές και αθλήτριες του αγωνίσματος απ’ όλη την Ελλάδα, που έχουν αγωνιστεί σε διεθνείς διοργανώσεις και έμειναν ευχαριστημένοι τόσο από τη φυσική ομορφιά της περιοχής όσο και από την άρτια και ασφαλή διοργάνωση του αγώνα. Σ’ αυτό συνέβαλε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, στο τμήμα του παραλίμνιου δρόμου όπου διεξαγόταν η αγωνιστική διαδικασία.
Κάτοικοι από τα γύρω χωριά (Τρόπαια, Κοντοβάζαινα, Βάχλια, Μουριά, Πουρναριά, κ.ά.) έφτασαν στην λίμνη και χάρισαν το χειροκρότημα τους στους αθλητές.
Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και στο τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές των επάθλων στους νικητές.
Παρόντες στην διαξαγωγή του τριάθλου και στις απονομές ήταν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιάννης Γιαννόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βυτίνας κ. Παναγιώτης Καραντώνης, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Ιωάννης Αθανασόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΓ κ. Μαρίνα Διαμαντοπούλου, οι Επρόσωποι της Τ.Κ. Βάχλιας κ. Βαγγέλης Νικολετόπουλος,  της Τ.Κ. Πουρναριάς  κ. Μαρίνος Ρουμελιώτης, της Τ.Κ. Σπάθαρη κ. Σοφία Βεργέτη, ο Διοικητής του Α.Τ. Τροπαίων κ. Σακκάς, το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης. 
Ο Δήμος Γορτυνίας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση του Τριάθλου Λίμνης Λάδωνα.










































































































Επί το έργον......






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου