Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τα πρώτα γενέθλια του ιστολογίου

Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς απ' όταν αυτό το ιστολόγιο "βγήκε στον αέρα". Είναι ένα μέσο προσωπικής έκφρασης μέσα από τη δυνατότητα που δίνει το διαδίκτυο, το σύγχρονο αυτό μέσο ενημέρωσης, επικοινωνίας και ελεύθερης έκφρασης. Ο μεγαλύτερος αριθμός των αναρτήσεων του ιστολογίου προέρχεται από προσωπική μου συγγραφή και οι υπόλοιπες είναι αναδημοσιεύσεις απ’ άλλα ιστολόγια  ή ενδιαφέροντα βίντεο από το you tube, πάντοτε μέσα στο κεντρικό πνεύμα και ιδεολογία του παρόντος.
Κι όταν δημιουργείς κάτι…….. από αγάπη και μεράκι,…… το φροντίζεις ακόμα περισσότερο,….. το μεγαλώνεις,……. το “αναθρέφεις” και……. χαίρεσαι όταν έχει ανταπόκριση κι από άλλους ανθρώπους και……….. εισπράττεις ηθική ικανοποίηση.

Γι’ αυτό αναφέρω μερικά ενδεικτικά στατιστικά στοιχεία του ιστολογίου στο πρώτο χρόνο ύπαρξης του.

Επισκέψεις  σελίδων: 19.111
Επισκέπτες:  9.099
Απόλυτα μοναδικοί επισκέπτες: 4.791
Επισκέπτες του τελευταίου μήνα: 1204
Οι επισκέπτες προέρχονται στη συντριπτική τους πλειοψηφεία από την Ελλάδα βέβαια, αλλά με χαρά είδα ότι επισκέπτονται το blog και αναγνώστες από τη Κύπρο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, το Καναδά, το Ενωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και άλλες χώρες, φαντάζομαι Έλληνες οι περισσότεροι.
Από την Ελλάδα, ο μεγαλύτερος αριθμός των επισκεπτών προέρχεται από την Αθήνα (αναμενόμενο), από την Θεσσαλονίκη και γενικότερα σχεδόν απ' όλες τις πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης(αυτό είναι έκπληξη), και μικρότερος αριθμός από τη Πάτρα, το Βόλο, τη Λάρισα, το Καρπενήσι, το Ηράκλειο Κρήτης , τα Γιάννενα, τη Κέρκυρα κι άλλες πόλεις.
Σας ευχαριστώ όλους θερμά..............και όπως κάνει κάθε καλός σπιτονοικοκύρης που φιλοξενεί τους  επισκέπτες του όσο καλύτερα μπορεί, σύντομα  θα κάνω ανάρτηση ειδικά αφιερωμένη στους επισκέπτες του ιστολογίου από κάθε περιοχή.
Ευχαριστώ τους φίλους που μ’  έκαναν σύνδεσμο τους, τους αναγνώστες που γράφτηκαν στη λίστα αναγνωστών, τους  σχολιαστές για τα ουσιαστικά τους σχόλια, καθώς και όλους τους επισκέπτες που αναζήτησαν αυτό το ιστολόγιο ή βρέθηκαν τυχαία  και διάβασαν το περιεχόμενο του.
Εύχομαι   σε όλους
           ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
                                                                   ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
 

6 σχόλια:

  1. Εύχομαι στο bloog και στην νοικοκυρά του, Χρόνια πολλά, καλά, χαρούμενα, δημιουργικά, πνευματικά και ευτυχισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και στο ιστολογιό σου και σε Εσένα. Κάθε καλό στην οικογενειά σου.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ πολύ. Νάστε και σεις καλά και να χαίρεστε τους δικούς σας ανθρώπους. Εύχομαι επίσης νάχετε πάντα μεράκι και διάθεση για τα ωραία πράγματα και να δημιουργείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικά ενδιαφέρον ιστολόγιο αν και απαιτείται περισσότερο ψάξιμο .

    Χρόνια πολλά από το Καρπενήσι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tselos photos Nature of Roumeli, ευχαριστώ πολύ. Επίσης Χρόνια πολλά.
    Χαίρομαι που το βρίσκετε ενδιαφέρον το ιστολόγιο, είναι μια ηθική ανταμοιβή για μια προσπάθεια που κάνω από προσωπικό μεράκι και ανάγκη."Μπήκα" όμως και στο δικό σας ιστολόγιο όπου ομολογουμένως περισσεύει η ΟΜΟΡΦΙΑ και η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, που είναι ανεξάντλητη. Ωραία δουλειά! Γεια σου Καρπενήσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η ανάγκη που λες είναι η φλόγα που καίει μέσα μας και μας σπρώχνει μπροστά .

    Αν κάτι την τρομάξει και σβήσει τότε όλα θα βυθιστούν στο σκοτάδι.

    Γι' αυτό πρέπει να την προσέχουμε σαν την λαμπάδα της ανάστασης.

    Καλή δύναμη σε ότι κι αν καταπιάνεσαι !

    Και φυσικά ευχαριστώ για την καλοσύνη σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή