Εικόνες της φύσης

Εικόνες της φύσης
Τρίπολη Αρκαδίας-Πλατεία Άρεως, Ο Αρχιστράτηγος του Αγώνα Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Στιγμιότυπα από την έκθεση τουρισμού στο Σύνταγμα



Η Γορτυνία έδωσε το παρόν στην καρδιά της Αθήνας. Συγκεκριμένα ο Δήμος Γορτυνίας συμμετείχε με ένα όμορφο περίπτερο στην 4η Έκθεση Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2013. Προβλήθηκαν οι ομορφιές της, τα αξιοθέατα, ο πολιτισμός, οι επαγγελματίες, τα προϊόντα, η παράδοση και τα φιλέματα της.
Η έκθεση αφορούσε κυρίως τον εσωτερικό τουρισμό, τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και συμμετείχαν εκτός από τον Δήμο Γορτυνίας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η Περιφέρεια Ηπείρου, οι Κυκλάδες, τα νησιά του Αργοσαρωνικού, ο Δήμος Καρύστου, ενώσεις ξενοδόχων και πολλοί επαγγελματίες.
Πολύς κόσμος επισκέφτηκε την έκθεση. Ανάμεσα τους πολύ Γορτύνιοι της Αθήνας, Αρκάδες, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και εκπρόσωποι της Πολιτείας.


Ο  Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος τίμησε με την παρουσία του την έκθεση και το περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας, την πρώτη μέρα λειτουργίας, όπου τον  υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ιωάννης Γιαννόπουλος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του περιπτέρου, όπως επίσης υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Ιωάννη Σμυρνιώτη, τον Πρόεδρο της «Παγγορτυνιακής Ένωσης» κ. Παναγιώτη Πλέσσια, τον εκδότη της εφημερίδας «Γορτυνία» κ. Κώστα Καλύβα και την Διευθύντρια κ. Πέννυ Καλύβα, τον Πρόεδρο των   Απανταχού Βυτιναίων κ. Παναγιώτη Παπαδέλο, τον πολιτευτή Παναγιώτη Καρβελά, τον δημοσιογράφο Γιάννη Κανελάκη. Επίσης τιμητική ήταν και η παρουσία του Προέδρου του Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων και Κέντρων UNESCO κ. Ιωάννη Μαρωνίτη.
 
Το απόγευμα της Τετάρτης επισκέφτηκε την έκθεση, όπως και το περίπτερο του Δήμου Γορτυνίας, ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος, όπου περιηγήθηκε στα αξιοθέατα της Γορτυνίας και γεύτηκε γορτυνιακό κέρασμα.
Στο πλαίσιο της έκθεσης έγινε παρουσίαση παραδοσιακών χορών.
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν, και ήταν αρκετοί, από την Γορτυνία και γενικότερα από την Αρκαδία, τους επαγγελματίες της Γορτυνίας που προθυμοποιήθηκαν και συμμετείχαν, καθώς και όλους τους επισκέπτες!

































































Οι γείτονες μας








Παρουσίαση παραδοσιακών χορών












3 σχόλια:

  1. Όμορφο, υπέροχο και εντυπωσιακό το περίπτερό σας. Πιστεύω πως όλα θα πήγαν καλά.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συν τοις άλλοις, δεν μπορώ να μη σταθώ στην καταπληκτική φωτογραφία της προμετωπίδας του blog σου!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Ντένη, ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά!

    Φίλε Ευρυτάνα Ιχνηλάτη, η φύση έχει ομορφιές και είναι ανεξάντλητη. Εμείς "κλέβουμε" κάποιες απ' αυτές! Σ' ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή